Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011 23:34

ΑΟ Πανναξιακός: έκλεισε ο πρώτος κύκλος φιλικών…

AXARNAIKOS

Με ήττα 1-0 από τον διεκδικητή του τίτλου του 9ου ομίλου Αχαρναϊκό έκλεισε σήμερα ο πρώτος κύκλος φιλικών αγώνων για τον Πανναξιακό.

Η ομάδα της Νάξου πραγματοποιώντας την καλύτερη έως τώρα εμφάνιση των φιλικών αγώνων, που έχει δώσει μέχρι σήμερα δεν κατάφερε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε νωρίς στον αγώνα, παρά  τις πολλές ευκαιρίες, που της δόθηκαν να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο αγώνας

Πολύ καλύτερος στο πρώτο 20λεπτο ο Αχαρναϊκός ,ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την έδρα του και πιέζοντας τον Πανναξιακό κατάφερε να προηγηθεί σχετικά νωρίς στον αγώνα. Στην συνέχεια οι «Ναξιώτες» ισορρόπησαν το παιχνίδι και βγήκαν δειλά-δειλά στην επίθεση όπου αν ήταν πιο τυχεροί θα είχαν ισοφαρίσει με σουτ, που εξαπέλυσε ο Χαμηλοθώρης .

Στην επανάληψη και μετά από την είσοδο στον αγώνα του κορυφαίου του Πανναξιακού Κατσάνη, αλλά και αρκετών αλλαγών που έκανε ο Δημήτρης Σκούνας , η εικόνα του Πανναξιακού άλλαξε προς το καλύτερο με την ομάδα της Νάξου να έχει καλύτερα πατήματα στο γήπεδο και να ασκεί πίεση στην εστία του Αχαρναϊκού. Μάλιστα αν ήταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα τους οι «μπλε» της Νάξου  θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν ακόμα και να πάρουν τη νίκη σε αυτό το φιλικό παιχνίδι.

Χαρακτηριστικές ευκαιρίες για τον Πανναξιακό, αυτή του Τόσκα όπου με κεφαλιά εξ επαφής δεν κατάφερε να σκοράρει και  στην συνέχεια δυνατό σουτ του Κατσάνη πέρασε λίγο άουτ. Όμως, την ευκαιρία του αγώνα είχε ο Σουσούνης  όπου σε μοναδικό τε ατ τετ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της εστία του Αχαρναϊκού.

Οι γηπεδούχοι αν και περιορισμένοι σε ανασταλτικό ρόλο, στο δεύτερο ημίχρονο κατάφεραν να απειλήσουν δύο (2) φορές την εστία του Θέμελη αλλά ο έμπειρος πορτιέρο είπε «όχι».

Αύριο επιστρέφουν για νέα φιλικά.

Για αύριο το πρωί έχει προγραμματιστεί η επιστροφή του Πανναξιακού στην Νάξο, όπου η ομάδα μπαίνει και πάλι σε ρυθμούς προετοιμασίας, με την διοίκηση του Πανναξιακού  να επιδιώκει  το κλείσιμο κάποιον φιλικών  με Πανθηραϊκό και Νηρέα (ένωση Νηρέα-Μαρπησσαϊκού).

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares