Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 23:21

Άνοδος στη Γ’ εθνική και μόνο άνοδος, λένε Θοδωρής Μάμμος και Νίκος Μελάς!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” εν όψει της νέας σεζόν.

Κινήσεις που αποδεικνύουν έμπρακτα πως στόχος δεν είναι μόνο η κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αλλά η άνοδος στην Γ’ εθνική κατηγορία. Και δεν πρόκειται για …κρυφό στόχο, αφού οι άνθρωποι του συλλόγου της ορεινής Νάξου όπου σταθούν κι όπου βρεθούν το επιβεβαιώνουν με τις δηλώσεις τους.

Αυτό έπραξαν και δύο μέλη των Απεραθιτών. Ο λόγος για τον προπονητή Θοδωρή Μάμμο και τον αθλητή του ανδρικού τμήματος Νίκο Μελά. Αμφότεροι βρέθηκαν την Παρασκευή το βράδυ στην εκδήλωση του “Naxostv” σε πολυτελές ξενοδοχείο της Νάξου και στις δηλώσεις τους on camera και στη Δανάη Κουτελιέρη μίλησαν για τους στόχους του ΑΠΑΣ, ενώ ανακοίνωσαν και την απόκτηση των Μυλωνά, Καλαβρού, Μάκαρη και Πολίτη πριν επισημοποιηθεί το Σάββατο το μεσημέρι από την διοίκηση.

«Εμείς ως ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια” είμαστε μια αμιγώς μπασκετική ομάδα, δεν έχουμε βόλεϊ, δεν έχουμε ποδόσφαιρο, ασχολούμαστε μόνο με αυτό το άθλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μελάς και πρόσθεσε:

«Μπήκε στα σκαριά το 2013-2014 κάποια στιγμή να δημιουργηθεί μία ομάδα ισχυρή με ντόπιο στοιχείο έντονο, το οποίο να μπορέσει να πάει την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες. Ο coach ήρθε στη Νάξο από τη Λάρισα πριν από δύο χρόνια, φαίνεται ότι του αρέσει πολύ το νησί μας, οπότε τον …κερδίσαμε κι έμεινε. Αυτό που χρόνια προσπαθούσαμε να κάνουμε κάποια από τα λεγόμενα παλιά παιδιά της ομάδας και κάποια μέλη από τη διοίκηση ήταν να φέρουμε κοντά μας αθλητές του νησιού. Αυτό φέτος επιτεύχθηκε με το να κάνουμε μία συμφωνία με τις τέσσερις …σημαίες του Πανναξιακού, που χρόνια ήταν στην άλλη ομάδα του νησιού μας, που κόσμησαν και κοσμούν τη Νάξο με την παρουσία τους και θα τους έχουμε μαζί στην προσπάθειά αυτή για την Γ’ εθνική του χρόνου».

Από την πλευρά του, ο Θεσσαλός τεχνικός των πρωταθλητών Κυκλάδων τόνισε μεταξύ άλλων πως: «Βασικός μας στόχος είναι η άνοδος στην Γ’ εθνική. Οι μέχρι τώρα κινήσεις μας δείχνουν ότι ο στόχος αυτός είναι πιο εφικτός από τις προηγούμενες χρονιές». Και πρόσθεσε: «Έχουμε αρκετά παιδιά στις ακαδημίες της ομάδας, Υπηρετούμε το μπάσκετ και προσπαθούμε στην ανδρική ομάδα όσο μπορούμε να βάζουμε μικρά παιδιά και ως επί τω πλείστον να είναι Ναξιώτες. Θέλουμε να υπάρχει κορμός με αθλητές από τη Νάξο. Αυτό είναι το ζητούμενο».

mammos_melas.jpg

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares