Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018 22:17

Φιλική νίκη του Πανθηραϊκού στο φιλικό με τη Θύελλα

Την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα είχαν Θύελλα Καμαρίου και Πανθηραϊκός αφού οι δυο εκπρόσωποι του Κυκλαδίτικου ποδοσφαίρου στην Γ' Εθνική αναμετρήθηκαν απόψε το απόγευμα στο Καμάρι, με τον Πανθηραϊκό να επικρατεί με 1-2.

Ανταπόκριση: Αντώνης Κονιδάρης (neasantotinis.gr)

Οι Κώστας Μιχάλης και Ανδρέας Σκέντζος είχαν την ευκαιρία να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση που βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές τους, δείχνοντας ότι χρειάζονται αρκετή δουλειά ακόμη για να φτάσουν στο επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας.

Στο 21' μετά από λάθος εκτίμηση του Ανδριόλα ο Γκίκας προ κενής εστίας έκανε το 0-1, με τον Γαϊδαρτζής να πετυχαίνει το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Πανθηραϊκού στο 45'. Μετά από εκτέλεση φάουλ του Μάνιας και απόκρουση του Ανδριόλα η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Σερραίος φορ ανενόχλητος με κεφαλιά έκανε το 0-2.

Στην επανάληψη έγιναν πολλές αλλαγές εκατέρωθεν με τη Θύελλα, να μειώνει σε 1-2 στο 86' με κεφαλιά του Δαβιλά μετά από σέντρα του Δημητρακόπουλου και κακή εκτίμηση του Βορύλλα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Σαντορινιοί φίλαθλοι έδειξαν για ακόμη μία φορά την αγάπη τους για το ποδόσφαιρο, καθώς έδωσαν το βροντερό παρών στις εξέδρες του γηπέδου του Καμαρίου, ενώ εξαιρετικό ήταν το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Μάριος Αργυρίου δεν συμμετείχε λόγω μικροτραυματισμού που τον ταλαιπωρεί.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Κώστας Μιχάλης) Ανδρίολας, Σεβάι, Μαυρομάτης, Μαντούσης, Φίλων, Ερρίκος, Ζανελάρι, Φύτρος Μ., Γατσέλος, Σπανός, Λυγνός.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Τσουκαλάς, Ρέτζο, Σκαφίδας, Πάγιας, Καψάλης, Δημητρακόπουλος, Σιμιτσής, Αρβανίτης, Δαβιλάς, Φύτρος Σ..

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Ανδρέας Σκέντζος) Διαμαντής, Τσίγκρος, Μπιρμπίλι, Λούκας, Κόντι, Κωνσταντίνοφ, Γαϊδαρτζής, Μάνιας, Ντούμος, Γκίκας, Παληγεώργος.

Αγωνίστηκαν ακόμη οι: Στεφανόπουλος, Ξηρός, Πολυκρέτης, Βορύλλας, Αγοραστός, Χατζηλαζαρίδης, Τζοβάρας, Τσάκα, Αρβανίτης, Συνολάκης, Δαμίγος.

 

 jkkvvhvnvnvnvb.jpg

viber_image.jpg

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares