Τετάρτη, 05 Σεπτεμβρίου 2018 17:58

Κοττάκης: Μου προκαλεί ηδονή που θα παίξω μπροστά στους ''Απάτσι''

Αποτελεί τον ποδοσφαιριστή που έχει θητεύσει τα περισσότερα χρόνια στην ομάδα του ΑΜΣ Φιλωτίου.

Γέννημα θρέμμα Φιλωτήτης, ο Μανώλης Κοττάκης, έχει προσφέρει πολλά για το σύλλογο που εκπροσωπεί το χωριό του, δείχνοντας όσο περνούν τα χρόνια ολοένα και περισσότερο την αγάπη του για το συγκεκριμένο σύλλογο.

Παρότι πληρεί τις προδιαγραφές για να αγωνιστεί σε ομάδες που θέτουν πρωταγωνιστικές βλέψεις, ο Κοττάκης, μένει πιστός στα... πιστεύω του, βάζοντας το συναίσθημα πάνω από τον επαγγελματισμό του και τη δόξα.

Για ακόμη μια σεζόν, ο ικανότατος επιθετικός θα προπονείται υπό τις οδηγίες του Ηλία Ορφανού και μέσω τοποθέτηση του στο sportcyclades.gr εξέφρασε τους λόγους που παρέμεινε αλλά και την πικρία του για ορισμένα πρόσωπα, την επιστροφή του Φιλωτίου στο γήπεδο, εξυμνώντας τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε:

- Πως αισθάνεσαι που ανήκεις για ακόμη μια σεζόν στον ΑΜΣ Φιλωτίου;

Αισθάνομαι από την μια πολύ ωραία γιατί θα παίξω στο γήπεδο μας το οποίο είχαμε στερηθεί πολλά χρόνια. Θα δω ξανα πάλι στο γήπεδο τους υπέροχους φιλάθλους μας που λόγω της απόστασης ήταν δύσκολο να έρθουν στη Χώρα και πραγματικά αυτός ήταν ένας από τους λόγους που με έκαναν να παίξω για άλλη μια χρονιά στο Φιλώτι. Από την άλλη έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ για κάποια άτομα από το σύλλογο που δεν με σεβάστηκαν σαν ποδοσφαιριστή, σαν άνθρωπο και σαν αξία που έχω προσφέρει τα μέγιστα. Για αυτό δεν ξέρω εάν θα παραμείνω τα επόμενα χρόνια εκτός και εάν αλλάξουν κατά πολύ τα πράγματα στο σωματείο.

-Τι μήνυμα έχεις να στείλεις στον κόσμο του συλλόγου;

Το μήνυμα που έχω να στείλω στον κόσμο του συλλόγου είναι ότι τη νέα χρονιά θα πρέπει να είναι κοντά στο σύλλογο. Να στηρίζει την ομάδα σε αθλητικά πλαίσια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο όπως έκανε παλιότερα και από την πλευρά μου θα δώσει το 200% ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους της αλλά και για να είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί ανάμεσα στις καλές ομάδες που υπάρχουν στο πρωτάθλημα.

-Η επιστροφή στη φυσική σας έδρα τι σημαίνει για εσένα;

Η επιστροφή στη φυσική μας έδρα με κέρδισε πάρα πολύ και θα με συγχωρέσετε για την έκφραση αλλά μου προκαλεί τεράστια ηδονή να παίξω σε αυτό το γήπεδο και μπροστά σε αυτούς τους φιλάθλους μας λεγόμενους και ως απάτσι. Το γουστάρω με πολύ τρέλα και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή. Τέτοια γήπεδα θέλουν όλοι οι παίκτες για να γίνει ένα σούπερ πρωτάθλημα.

27544867_1796351740668334_6344631989774945682_n.jpg

-Ποιος στόχος της ομάδας;

Ο στόχος της ομάδας αποτελεί να πραγματοποιήσει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και θα φτάσουμε το Φιλώτι όσο πιο ψηλά γίνεται.

-Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;

Οι προσωπικές μου φιλοδοξίες είναι να δίνω το 200% σε κάθε ματς και ανάλογα με το που θα μου ζητηθεί να αγωνίζομαι, με τα γκολ και τις ασιστ μου ή την άμυνα μου να πετύχω τους στόχους της ομάδας αλλά και τον προσωπικό μου στόχο που θέτω στον εαυτό μου κάθε χρόνο για να κάνω χαρούμενο το χωριό και τους φιλάθλους μας.

-Τι σημαίνει για εσένα η εικόνα να αντικρίζεις πολλά νέα παιδιά από το χωριό σου να αθλούνται σε μια εγκατάσταση του τόπου σου;

Όταν βλέπω νέα παιδιά στο γήπεδο είμαι πολύ χαρούμενος γιατί είναι πολύ όμορφο το να παίζουν και να μαθαίνουν το ποδόσφαιρο. Μέρα με τη μέρα θα πρέπει να γεμίζει το γήπεδο από παιδιά που θα έχουν σεβασμό ο καθένας ατομικά προς τον άλλο αλλά και προς τον προπονητή και όλο αυτό θεωρώ πως θα κάνει υπερήφανο το χωριό. Πιστέψτε με, με την καλή δουλειά που θα γίνει στις υποδομές θα αναδειχθούν πολλά ταλέντα που θα έχουν το δικό τους όνειρο ώστε να πάνε όσο πιο ψηλά γίνεται.

27337130_1796346627335512_7479097518207514853_n.jpg

-Πόσο βάρος πρεπει να πεσει στις ακαδημίες;

Στις ακαδημίες πρέπει να πέσει πολύ μεγάλο βάρος γιατί από εκεί ξεκινάει ο ποδοσφαιρικός χαρακτήρας του κάθε ποδοσφαιριστή. Είναι το Α και το Ω ώστε να κάνει σωστά τα πρώτα του βήματα δίπλα στους κατάλληλους προπονητές και να του δοθεί η κατάλληλη παιδεία. Ελπίζω από φέτος τα πράγματα να πάνε όσο καλύτερα γίνεται και να ξεχωρίσει η δουλειά του Φιλωτίου στις Κυκλάδες γιατί υπάρχει πάρα πολύ όρεξη απ' όλους για να πετύχει αυτό το εγχείρημα. Ελπίζω και στο μέλλον να υπάρξει μια συνεργασία με ομάδα της Σούπερ Λιγκ ώστε να δοκιμάζονται παίκτες που μπορούν να κάνουν μια λαμπρή καριέρα. 

-Στο μελλον θα ηθελες να ασχοληθεις με ακαδημίες;

Στο άμεσο μέλλον πολύ θα ήθελα να ασχοληθώ με τις ακαδημίες. Μου αρέσει πάρα πολύ να προπονώ μικρά παιδιά και να τους διδάξω όσα χρειάζεται προκειμένου να γίνουν καλύτεροι σαν ποδοσφαιριστές αλλά και σαν άνθρωποι. Άλλωστε στο χωριό μου υπάρχει αρκετό ταλέντο, απλά χρειάζεται να γίνουν σωστές κινήσεις σε κατάλληλες στιγμές και από τους κατάλληλους ανθρώπους προκειμένου να δημιουργηθεί το αντίστοιχο αποτέλεσμα που θα δικαιώνει τον σύλλογο. Πιστεύω τα καλύτερα έρχονται. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς και κάποιοι που δεν σεβάστηκαν οφείλουν μια συγνώμη. Πρέπει να υπάρχει γιατί όλοι έχουμε σεβασμό και κάποιοι έχουν προσφέρει, άλλοι λιγότερο και άλλοι περισσότερο.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares