Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου 2018 10:18

Βαλάντης Βλαβιανός στο “SportCyclades”: Το μέλλον της μπασκετικής Σαντορίνης είναι τα παιδιά!!!

Είναι ο αφανής ήρωας, πίσω από τις κάμερες… Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν με τα καλύτερα λόγια για αυτόν… Τον χαρακτηρίζουν συνεσταλμένο και καλό παιδί, μετριόφρων μα πάνω από όλα άνθρωπο του αθλητισμού που τον λατρεύει η νεολαία της Σαντορίνης και όχι άδικα…

853c79bd6f50a3d9f29298027b233fd4_XL.jpg

Ο πρόλογος των 42 λέξεων ανήκει στον Βαλάντη Βλαβιανό. Τον πρόεδρο της ΑΕ Σαντορίνης, του μοναδικού σωματείου στο νησί των Κυκλάδων που δραστηριοποιείται στον χώρο της καλαθοσφαίρισης. Τον άνθρωπο που κατάφερε να γράψει ιστορία, αφού σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην Γ’ εθνική πριν από δύο σεζόν.

Μία νέα αγωνιστική περίοδο ξεκινάει σε λίγες ημέρες με στόχο της θηραϊκής ομάδας να παραμένουν τα τμήματα υποδομής, αφού όλα αυτά τα χρόνια γίνεται πάρα πολύ καλή δουλειά και όλο και περισσότερα παιδιά γράφονται στο σωματείο. Μην ξεχνάμε πως η ομάδα της Σαντορίνης θέλει να αναδείξει αθλητές και γι' αυτό άλλωστε έχει επενδύσει πολλά στα μικρά τμήματα. Τα αποτελέσματα φαίνονται και η ΑΕΣ αναμένεται να παίξει και στα τμήματα υποδομής πρωταγωνιστικό ρόλο και τη φετινή χρονιά.

Καθώς η νέα περίοδο οδεύει προς την έναρξή της, ο Βαλάντης Βλαβιανός μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας στην Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά για τη νέα χρονιά και τους στόχους της ομάδας του.

C7nN8h0XUAEu6ag.jpg

- Μία ημέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση των προπονητών όλων των τμημάτων της ΑΕΣ, ποιοι είναι οι στόχοι για κάθε τμήμα ξεχωριστά εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου;

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αυτό που κυρίως μας ενδιαφέρει είναι να παίζουμε ωραίο μπάσκετ και να μένουμε σταθεροί, χωρίς παρεκκλίσεις στις αρχές και στη φιλοσοφία μας σε αυτό που κάνουμε στο παρκέ. Προχωρώντας, παιχνίδι το παιχνίδι, προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και στο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε το ταμείο μας. Να είστε σίγουρος  ότι η ομάδα θα καταφέρει να βρίσκεται εκεί που της αξίζει. Κυρίαρχο μέλημα της ομάδας είναι να έρχονται νέα παιδιά κοντά μας και να χαίρονται γνωρίζοντας το άθλημα της καλαθοσφαίρισης».

ClpCTtnWMAEwX0R.jpg

- Σε ό,τι αφορά το ανδρικό τμήμα τι χρειάζεται ώστε η ομάδα να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες;

«Αγάπη - Πίστη – Εκτίμηση. Όταν η ομάδα καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση του κόσμου όλα γίνονται!! Όλα είναι πιο εύκολα. Οι παίκτες μας διαθέτουν άριστο χαρακτήρα, είναι παιδιά καλλιεργημένα, με ποιότητα όχι μόνο στο μπάσκετ αλλά και στη προσωπική τους ζωή. Όπως πίστεψαν και τα κατάφεραν, έτσι μπορούν να τα καταφέρουν ξανά διότι είναι μια πολύ καλή παρέα και αυτό είναι πολύ σημαντικό, για να ξεπεράσουν τις όποιες δυσκολίες χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε μέσα στη σεζόν».

- Τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΑΕΣ σχεδόν κάθε χρόνο ένα από όλα είναι στην τελική φάση του εκάστοτε θεσμού, ποιο θεωρείται πως είναι το μυστικό της επιτυχίας αυτής;

«Το μυστικό της επιτυχίας είναι ακριβώς τα ίδια τα παιδιά!!! Η ομάδα μπάσκετ της Σαντορίνης επενδύει στο μέλλον... και το μέλλον είναι τα παιδιά, τα οποία με επιμονή και συνέπεια, μέσα στα επόμενα χρόνια, θα μπορέσουν να κρατήσουν την ομάδα ψηλά, σε επίπεδα εθνικών κατηγοριών».

35151682_1947543658610052_8864844672544014336_n.jpg

O πρόεδρος της ΑΕ Σαντορίνης και πρόσφατα αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων, αναφέρθηκε και στους μεταγραφικούς στόχους της ανδρικής ομάδας: «Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, μέχρι αυτή τη στιγμή έχουν πέσει προτάσεις στο τραπέζι τις οποίες εξετάζουμε. Προς το παρόν,  μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με τους καλύτερους, ευχόμενοι να έχουμε μια χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς».

Και κατέληξε: «Η επιτυχία οφείλεται σε όλους όσους προσφέρουν με το έργο τους στην ομάδα. Όλα αυτά τα χρόνια η συνεργασία των μελών στο διοικητικό συμβούλιο καθώς και στο τεχνικό επιτελείο είναι το Α και το Ω όλων αυτών των επιτυχιών. Κλείνοντας, ως αντιπρόεδρος της ΕΣΚΚ καλώ όλους μας να υποστηρίξουμε το άθλημα της καλαθοσφαίρισης στις Κυκλάδες και να χαρούμε τις συγκινήσεις και τις όμορφες στιγμές που μας χαρίζει η πορτοκαλί μπάλα!».

Cegrvs5WEAEwXdr.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares