Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018 02:12

Πανναξιακός και Ναξιακός ευχαριστούν το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ

Μέσω ανακοίνωσης του ο Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ κ. Πέτρος Σιδερής, μεταφέρει τις ευχαριστίες του Ναξιακού Γ.Σ, και του Πανναξιακού προς το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Τα τελευταια χρονια ο κλασικος αθλητισμος στις Κυκλάδες έχει ραγδαια ανάπτυξη με αποκορύφωμα το διεθνες meeting συνθετων αγωνισματων PORTARATHLON που πραγματοποιήθηκε στη Ναξο τον περασμενο Ιουνιο.

Στο σχεδιο αναπτυξης των υποδομών η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ο Πανναξιακος ΑΟ και ο Ναξιακος ΓΣ θέλουν να ευχαριστήσουν το ΝΟΠΠΑΠΠΠΑ για την αγορά καινούριου στρώματος για το αγώνισμα άλματος σε ύψος καθώς και τους παρακάτω φίλους τους στίβου οι οποίοι με την οικονομική τους συμβολή βοήθησαν στην κατασκευή της βάσης τοποθέτησης του. Veronis Jacobson, Grotta Hotel,Κηπου ανάπλασης, Συριανος SMG και ΕΑΣ ΝΑΞΟΥ.

Το καινούριο στρώμα θα γίνει ένα χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των προπονητών για την ανάδειξη αυτού του όμορφου αθλήματος Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο του ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ κ. Βαβουλα Τάσο για την πολύτιμη συνεργασία του στα θέματα υποδομής.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,

Σιδερής Πέτρος

Τεχνικός Σύμβουλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares