Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2018 21:11

Πανθηραϊκός: "Βροχή" τα τηλεφωνήματα για τον αντικαταστάτη του Σκέντζου

Ο Ανδρέας Σκέντζος, αποτελεί παρελθόν και στον Πανθηραϊκό κοιτούν την επόμενη ημέρα και συγκεκριμένα το πρόσωπο που θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του πρώτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τηλεφωνήματα πέφτουν βροχή στα γραφεία της ομάδας, με τους ιθύνοντες του σωματείου να βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις, θέλοντας να φτάσουν σε συμφωνία το συντομότερο, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας είναι αυξημένες .

Το sportcyclades.gr έχει στα χέρια του τη λίστα των προπονητών, που είτε έχουν προταθεί, είτε βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την διοίκηση των ''Μπλε'' της Σαντορίνης.

Ψηλά στη λίστα των νησιωτών βρίσκεται ο Βαγγέλης Σταυρακόπουλος, ο οποίος πέρυσι κάθισε στον πάγκο του Άγιου Ιερόθεου πετυχαίνοντας ένα... θαύμα με την ομάδα των δυτικών προαστίων, που κόντρα στα προγνωστικά παρέμεινε στην κατηγορία.

Στην ίδια λίστα και μάλιστα σε περίοπτη θέση βρίσκονται επίσης τα ονόματα των: Κώστα Ψυρόπουλου που πρόσφατα αποχώρησε από τον πάγκο του Αιολικού, του Νίκου Κουρμπανά που πέρυσι δούλεψε για λογαριασμό του Εθνικού Πειραιά, του πολύπειρου Μάρκου Μαυρομάτη, όπως και των Στέλιου Κοζανίδη και Αλέξη Κωνσταντόπουλο, με τον τελευταίο πάντως να μην δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει το έργο που έχει ξεκινήσει με το χτίσιμο της ομάδας του Πύργου.

Πάντως, αρκετά θα είναι ακόμη τα ονόματα που θα προταθούν στο σύλλογο της Σαντορίνης και θα σας ενημερώσουμε για την τελική συμφωνία, η οποία δεν απολύεται να ανακοινωθεί ακόμη και αύριο. 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares