Παρασκευή, 02 Νοεμβρίου 2018 17:15

Καραγιαννόπουλος: Ομάδα που παίζει πειθαρχημένο ποδόσφαιρο ο Νηρέας

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Παμμηλιακού για τον αγώνα που ακολουθεί αύριο, Σάββατο στο γήπεδο της Παροικιάς στις 18.00 όπου αντίπαλος θα είναι ο ΑΜΕΣ Νηρέας.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Καραγιαννόπουλος δεν θα έχει στη διάθεση του τους τραυματίες Σίδερη Αργύρη, Κλάιντι, Μάνι, Σοσόλι, Αμαρίλντο και Αμχέτ όπως και ο τιμωρημένος Σταμάτης Σιδέρης.

Μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα με τον ΑΟ Πάρου και την ήττα από τον ΑΟ Σερίφου, οι ''κόκκινοι'' θα επιδιώξουν να... αποδράσουν με το διπλό από την Πάρο γνωρίζοντας ότι έχουν αυξημένο δείκτη δυσκολίας.

Αυτό αποτυπώνεται από τη δήλωση του κ. Καραγιαννόπουλου ο οποίος με τη δουλειά του δείχνει ότι τείνει να εξελιχθεί σε έναν προπονητή που έχει τις προδιαγραφές για να πετύχει.

Αναλυτικά, το σχόλιο του:

''Θεωρώ οτι είναι ένα παρα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς διότι ο Νηρέας είναι μια ομάδα η οποία τις αρέσει να παίζει πειθαρχημένο ποδόσφαιρο.

Παρ' όλα αυτά, πιστεύω σε όλα τα παιδιά και νομίζω ότι θα θα μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις του παιχνιδιού παρ' όλο που έχουμε πάρα πολλές απουσίες''.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares