Κυριακή, 04 Νοεμβρίου 2018 00:46

Αστέρας Μαρμάρων: Ευχαριστίες σε πολυϊατρεία Αιγαίου-Ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά του ΑΠΣ Κύθνου

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αστέρας Μαρμάρων ευχαρίστησε τα Πολυϊατρεία Αιγαίου για την κίνηση τους να προσφέρουν στο σύλλογο υπηρεσίες που έχουν να κάνουν με την αμισθί παρουσία γιατρού στο εκάστοτε εντός έδρας ματς όλη τη φετινή χρονιά.

Αναλυτικά, το κείμενο: 

Το διοικητικό συμβούλιο του Αστέρα Μαρμάρων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τα Πολυϊατρεία Αιγαίου καθώς τη φετινή σεζόν σε κάθε εντός έδρας ματς που δίνει η ομάδα μας ο γιατρός του εκάστοτε αγώνα, ως κίνηση που γίνεται από το συγκεκριμένο οργανισμό, παρέχει δωρεάν τις υπηρεσίες του''. 

Ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά του ΑΠΣ Κύθνου

Σε άλλα θέματα που αφορούν το σύλλογο της Πάρου, αρκετά ενοχλημένοι με τη συμπεριφορά των ανθρώπων του ΑΠΣ Κύθνου εμφανίζονται οι διοικούντες καθώς σε επικοινωνία που είχαμε μαζί τους θεωρούν ότι η συγκεκριμένη ομάδα δεν σεβάστηκε τη φιλοξενία που επιφύλαξε ο Αστέρας στο παιχνίδι που έγινε το Σαββάτου στο γήπεδο Αρχίλογου.

Οι ίδιοι τονίζουν ότι κατανοούν την ταλαιπωρία που πέρασε το σωματείο αυτό, όμως, όπως τονίζουν πέρυσι συνέβη κάτι ανάλογο στον Αστέρα στο τελευταίο ματς που έδωσε στην Κύθνο,όμωςι δεν εκφράστηκε καμία ευαισθησία από την πλευρά των Κύθνιων.

Τέλος, οι άνθρωποι της ομάδας θεωρούν ότι η διαιτησία στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων υπογραμμίζοντας ότι τα ματς τα κερδίζουν οι παίκτες και όχι οι διαιτητές.  

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares