Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 12:00

Καραβάς: «Με νεανικό σχήμα κόντρα στον Πανναξιακό»

Νεανικό σχήμα με παίκτες που έχουν ελάχιστο χρόνο συμμετοχής αναμένεται να παρατάξει ο προπονητής του Α.Σ. Ίου, Θοδωρής Καραβάς ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τον Πανναξιακό την Κυριακή (11.30). 

Σε σχέση με το προηγούμενο ματς εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Καρράς και Τασουλής, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των τερματοφύλακα, Κώστα Βολικάκη και Γιώργου Νομικού.

Σε θέση μάχης από την άλλη βρίσκονται οι Τσιτώνας και Πούλος.

Ο Θοδωρής Καραβάς μέσω του sportcyclades.gr αναφέρθηκε στο ματς λέγοντας

"Παίζουμε με μια ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί και στο τοπικό πρωτάθλημα αλλά και στις εθνικές κατηγορίες που συμμετείχε. Διαθέτει έναν προπονητή που έχει μεγάλη ιστορία από πίσω του και αποτελεί και προσωπικό μου φίλο εδώ και αρκετά χρόνια. Εμείς θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε το σοκ της ταπεινωτικής ήττας της περασμένης εβδομάδας και στόχος αποτελεί να μην επηρεαστούμε από το αποτέλεσμα αυτό και να παίξουμε το ποδόσφαιρο που αξίζουμε να παρουσιάσουμε  στον κόσμο μας και να το ευχαριστηθούμε μεταξύ μας. Η σύνθεση μας θα έχει αρκετές εκπλήξεις με δεδομένο ότι θα παραταχθούμε με αρκετούς νεαρούς που δεν έχουν πάρει καθόλου παιχνίδια στα πόδια τους".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares