Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 16:16

Γιώργος Αναστασάκης: Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια

Από τη στιγμή που μεταγράφθηκε στον Αστέρα Μαρμάρων, ο Γιώργος Αναστασάκης φρόντισε να συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο.

Πραγματοποιώντας σπουδαίες εμφανίσεις κυρίως στα ματς με Παμμηλιακό, ΑΟ Σερίφου  και Μαρπησσαϊκό, ο πρώην άσος της Ηλιούπολης και του Εθνικό Αστέρα, των Σουρμένων και των Γλυκών Νερών έχει βοηθήσει σημαντικά την ομάδα της Πάρο στην προσπάθεια που κάνει στο 2ο όμιλο.

Ο υψηλόσωμος μέσος μίλησε στην ιστοσελίδα μας παραχωρώντας δηλώσει για τον αγώνα με τον Παμμηλιακό λέγοντας

Το παιχνίδι με το Παμμηλιακό είναι σαν όλα τα άλλα παιχνίδια. Χωρίς άγχος παμε να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε. Εγώ είμαι λίγο διάστημα στην ομάδα και αυτό που έχω συζητήσει και με τον προπονητή αλλά και την διοίκηση είναι η ομάδα να προσπαθεί να παίζει όσο γίνεται καλό ποδόσφαιρο, τα παιδιά να το ευχαριστιούνται και ο κόσμος που έρχεται και μας βλέπει. Από κει πέρα ότι έρθει καλοδεχούμενο θα είναι.

Για τα στοιχεία που θα κρίνουν τον συγκεκριμένο αγώνα τόνισε:

Η Μήλος διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα και σίγουρα δεν είναι τυχαίο το ότι βρίσκεται σ αυτή την θέση, έχοντας και αφαίρεση 3 βαθμών. Θεωρό ότι θα γίνει ένα πολύ κάλο παιχνίδι. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα οτι θα έχουμε το κόσμο δίπλα μας. Από κει και πέρα θα κάνουμε ότι περνάει απ το χέρι μας να πάρουμε τους 3 πολύτιμους βαθμούς και θα περιμένουμε να δούμε και τα άλλα αποτελέσματα.

Για την πορεία του Αστέρα, ο Αναστασάκης πρόσθεσε

Οπως ανέφερα και πριν στόχος της ομάδας είναι να μπορέσει όσο γίνεται να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιούνται όλοι. Θεωρώ ότι η πορεία μας έως τώρα είναι ικανοποιητική. Χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα επιδιώξουμε έως τέλος να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε.

Ερωτηθείς για τις εμφανίσεις που έχει πραγματοποιήσει ο ίδιος, ο Ανασταστάκης είπε: 

Πότε δεν έκανα δημόσια κριτική για τον εαυτό μου. Αυτό το κρίνει ο κόσμος που έρχεται και βλέπει. Εγώ απ την πλευρά μου κοιτάω να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις της ομάδας και να βοηθάω όσο μπορώ και όπου μπορ. Το αν το κάνω καλά η όχι θα το πουν άλλοι.
Τέλος θελω να δώσω ένα μεγάλο μπράβο στην προσπάθεια που κάνει το site σας και καλύπτει σχεδόν όλους τους αγώνες, άμεσα και μπορούν και ενημερώνονται όλες οι ομάδες. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια!
Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares