Πέμπτη, 18 Απριλίου 2019 16:55

Στις 7/6 το pastaparty του ''TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2019''

Το pastaparty του TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2019 θα πραγματοποιηθεί φέτος την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2019 στο χωριό Λουτρά.

          Και πάλι μαζί μας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά σε αυτή την προσπάθεια ο αγαπημένος μας chef Αλέξανδρος Παπανδρέου και οι δημιουργίες του αποκλειστικά για το TINOS RUNNING EXPERIENCE. Παρέα του για δεύτερη χρονιά, αναλαμβάνοντας φέτος εξ' ολοκλήρου τη διοργάνωση του pasta party, τα μοναδικά σε γεύση ζυμαρικά Barilla συνδυασμένα με τις σάλτσες Barilla που αποτελούν την πιο γευστική πηγή ενέργειας για όλους τους δρομείς, μικρούς και μεγάλους!

Γιατί:

  1. είναι φτιαγμένα από αγνά υλικά, κάτι που εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα τόσο στα κλασσικά προϊόντα Barilla όσο και στις πιο εξειδικευμένες σειρές προϊόντων όπως τα ζυμαρικά Ολικής Αλέσεως, τα Barilla 5 Δημητριακά, τα Barilla χωρίς γλουτένη και τα Barilla Legumes δηλαδή τα προϊόντα που έχουν δημιουργηθεί από 100% αλεύρι οσπρίων.
  2. συνδυάζουν υπέροχη γεύση και υψηλή διατροφική αξία
  3. είναι βασική πηγή υδατανθράκων, απαραίτητη για ανθρώπους που αγαπούν την άθληση και χρειάζονται υψηλά επίπεδα ενέργειας πριν από ένα μεγάλο αγώνα αλλά και μετά για την αναπλήρωση αυτής!

Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Καθολική Αρχιεπισκοπή Νάξου - Τήνου - Άνδρου - Μυκόνου & Μητρόπολη Παντός Αιγαίου και τον Αρχιεπίσκοπο κ. Νικόλαο Πρίντεζη για την παραχώρηση του προαυλίου της πρώην Μονής Ουρσουλινών στα Λουτρά, στον οποίο θα γίνει το Barilla Pasta Party με την επιμέλεια του Αλέξανδρου Παπανδρέου.

Σας περιμένουμε όλους στο TINOS RUNNING EXPERIENCE VODAFONE 2019, να διασκεδάσουμε απολαμβάνοντας τα αγαπημένα μας ζυμαρικά και σάλτσες Barilla συνδυασμένα με παραδοσιακά τοπικά προϊόντα στο PASTA PARTY στις 7 Ιουνίου, να αθληθούμε και να τρέξουμε στους αγώνες στις 8 Ιουνίου και να περπατήσουμε σε ένα γραφικό μονοπάτι της Τήνου στις 9 Ιουνίου 2019.

 

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ

ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ & ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗΝΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                   Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΣΙΜΕΚΗΣ                                   ΛΟΥΚΙΑ ΚΟΛΛΑΡΟΥ

DSC_0159uyiluigg_0b019.jpg

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares