Τρίτη, 30 Απριλίου 2019 19:46

Τριανταφυλλάκος: Απ' την ίδια αφετηρία και οι 4 ομάδες

Με στόχο να παρουσιάσει ανταγωνιστικό πρόσωπο και να ευχαριστηθούν οι αθλητές του τα παιχνίδια της διοργάνωσης του Final Four θα ταξιδέψει η Κ16 του ΑΟ Πάρου στη Νάξο το προσεχές σαββατοκύριακο.

Ο Δημήτρης Τριανταφυλλάκος που κατόρθωσε για ακόμη μια φορά με τη δουλειά του να οδηγήσει την ομάδα σε τελική φάση μίλησε στο sportcyclades.gr για τα ερχόμενα ματς και συγκεκριμένα τον ημιτελικό με τον ΑΟ Μυκόνου λέγοντας

"Σίγουρα δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για τον αντίπαλο. Αλλά νομίζω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να φτάσουμε μέχρι τον τελικό αλλά δεν θα είναι εύκολο αφού θα βρούμε απέναντι μας μια καλή ομάδα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς αντάξιο της ποιότητας των δυο ομάδων και ο καλύτερος και πιο τυχερός να προκριθεί στον τελικό. Στόχος δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι το Κύπελλο όμως θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε".

Σε ερώτηση εάν παίζει ρόλο σε τέτοιου είδους ματς, ο παράγοντας έδρα, ο κόουτς με καταγωγή από το Μαρκόπουλο τόνισε

"Σίγουρα η έδρα παίζει μεγάλη σημασία γιατί ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια, αλλά θεωρώ ότι όλες οι ομάδες έχουν ίσες πιθανότητες. Σημασία έχει όμως να γίνουν καλά παιχνίδια και να το ευχαριστηθούν τα παιδιά".

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares