Τετάρτη, 08 Μαΐου 2019 10:28

ΑΜΕΣ Νηρεας: Επιμορφωτικό σεμινάριο από τον καταξιωμένο γυμναστή κ. Μπέκα

Λίγες ημέρες πριν τις διακοπές του Πάσχα, ο Νηρέας διοργάνωσε μία ενδιαφέρουσα ημερίδα για γονείς, προπονητές και γυμναστές, με ομιλητή τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής και γυμναστή στα τμήματα υποδομών της Π.Α.Ε. Α.Ε.Κ., Βαγγέλη Μπέκα. 


Αρχικά έγινε ενημέρωση των προπονητών και γυμναστών της Πάρου σε θεωρητικό κομμάτι με θέμα "Προετοιμασία ταχύτητας" και "Εβδομαδιαίο πρόγραμμα προπόνησης" και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε το πρακτικό κομμάτι στο προπονητικό κέντρο του Νηρέα. Τέλος, ο κ. Μπέκας πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα ουσιαστική ομιλία για όλους τους γονείς μικρών αθλητών όλων των αθλημάτων, στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Νάουσας, με θέμα “Ψυχολογική και Βιολογική Εξέλιξη του Παιδιού στις επί μέρους ηλικίες ανάπτυξης”.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Σχολική Επιτροπή και το Δημοτικό σχολείο για την παραχώρηση της αίθουσας, Την Blue Star Ferries για την χορηγία των εισιτηρίων του κ Μπέκα, το ξενοδοχείο Adonis Paros για την φιλοξενία του, τον κ.Δημήτρη Ντόλκα για τις βιντεοσκοπήσεις και φυσικά τον κ Μπέκα που μας πρόσφερε τις τόσο πολύτιμες γνώσεις του.

Λίγες ημέρες αργότερα στις 20, 21 και 22 Απριλίου τα τμήματα Κ10, Κ12 και Κ14 των Ακαδημιών του Συλλόγου με συνολικά 21 αθλητές συμμετείχαν στο Hermes Cup που διεξήχθη στην Σύρο. Τα παιδιά αποκόμισαν εξαιρετικές εμπειρίες και παρουσίασαν πολύ καλή αγωνιστική εικόνα.
Ευχαριστήσουμε τους διοργανωτές και προσωπικά την οικογένεια Ρούσσου, όλους τους εθελοντές καθώς και το ξενοδοχείο Benois στον Γαλησσά για την άψογη φιλοξενία τους. Επίσης συγχαρητήρια σε όλες τις συναγωνίστριες ομάδες που έλαβαν μέρος και ιδιαίτερα στον Νέο Α.Ο. Σύρου όπου ο Νηρέας τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares