Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019 10:59

Αυτές θα είναι οι αλλαγές που θα γίνουν στις Μικτές ομάδες

Ειδήσεις έβγαλε η Γενική Συνέλευση του Σαββάτου στην Πάρο όσο αφορά τις Μικτές ομάδες, τη συγκρότηση τους και την μορφή του Πρωταθλήματος Προεπιλογής.

Ο πρόεδρος κ. Ειρηναίος Φρέρης, αποκάλυψε ότι στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ συζητήθηκαν οι ηλικιακές κατηγορίες που θα συμμετάσχουν πλέον στις Μικτές Ομάδες και η μορφή των πρωταθλημάτων.

Αυτό λοιπόν που είναι σίγουρο είναι ότι στις Μικτές αντί της συμμετοχής ποδοσφαιριστών των ομάδων Κ14 και Κ16 πλέον θα συμμετάσχουν παιδιά των Κ12 και Κ14. Αυτό γίνεται για την καλύτερη προεπιλογή των Εθνικών ομάδων που ανήκει ηλικιακά στην Κ15 και όπου συνεπώς δεν υπήρχε δυνατότητα συμμετοχής των παιδιών της Κ16.

Επίσης αναμένεται αλλαγή και στον τρόπο και χρόνο διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, αφού συζητείται αντί του Ιανουαρίου να διεξάγεται Μάρτιο ή Απρίλιο σε μορφή τουρνουά.

Όσο αφορά τις Μικτές ομάδες Κ16, γι αυτές υπάρχει η σκέψη να δημιουργηθεί ένας θεσμός Κυπέλλου, προκειμένου να μην αδικηθούν οι ποδοσφαιριστές αυτής της ηλικιακής κατηγορίας.

Όσο αφορά το τεχνικό επιτελείο των Μικτών μας ομάδων, εκεί φαίνεται ότι η απόφαση έχει ληφθεί και θα έχουμε παρουσία δύο προπονητών, αφού όπως είπε στην Γενική Συνέλευση ο κ. Φρέρης, αυτό είναι κάτι που επιβάλλουν οι αλλαγές από την ΕΠΟ, που ίσως καλύψει οικονομικά το μισθολόγιο των προπονητών. Η τελική απόφαση από την ΕΠΣ Κυκλάδων θα ληφθεί στο επόμενο ΔΣ που θα γίνει στη Σαντορίνη.

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares