Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2011 13:40

Πήρε μπροστά με 7αρα!!!!

ANAGENHSH-KARTERADO

Πρώτη της νίκη σήμερα στο πρωτάθλημα για την Αναγέννηση, που επιβλήθηκε του ΑΟ Καρτεράδου  με 7-0.

{div float:left}{/div}Η Αναγέννηση παίζοντας ίσως το καλύτερο της παιχνίδι στη φετινή σεζόν, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες απέναντι στη νεανική ομάδα του Καρτεράδου και  καταφέρνοντας  να επιβάλει τον ρυθμό της από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, έφτασε εύκολα στην ευριά νίκη με 7-0.

Από την άλλη πλευρά η νεανική ομάδα του κυρίου Κωνσταντόπουλου παρόλο που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, πλήρωσε την αδράνεαια του Τερματοφύλακα της και την απειρία των μικρών σε ηλικία ποδοσφαιριστών της, οι οποίοι παρά την καλή τους τεχνική κατάρτιση δεν μπόρεσαν να διαχειριστούν σωστά το παιχνίδι.

Με σούπερ Μπάκαλο και Δελημάρη

Η Αναγέννηση σήμερα είχε τους Μπάκαλο και Δελημάρη σε πολύ καλή μέρα με τον πρώτο να σκοράρει τρεις (3) φορές και ουσιαστικά να είναι ο παίχτης «κλειδί» του Στέλιου Πολέμη.

Ο Μπάκαλος ήταν αυτός που ώθησε την επίθεση των Αγερσανιοτών, αλλά και ο Δελημάρης, που ήταν ο κορυφαίος στην άμυνα έδωσε πολλές λύσεις και ηρέμούσε πολύ το παιχνίδι της Αναγέννησης. Ο ίδιος παίχτης έβαλε και το κερασάκι στην τούρτα αφού πέτυχε το τελικό 7-0 στο 78ο λεπτό του αγώνα.

Σκόρερ

1-0 (25΄Βαγενάς),2-0 (27΄Μπάκαλος),3-0 (41΄Μπάκαλος),4-0 (43΄Δεγαϊτας),5-0 (60΄Μπάκαλος),6-0 (70΄Σέμε),7-0 (78΄ Δελημάρης).

Συνθέσεις

Αναγέννηση Νάξου (Πολέμης): Βασιλάκης, Δεγαίτας, Πιτταράς, Δεγαίτας Γ., Δελημάρης, Σέμε, Μπάκαλος (Ζήνδρος), Βαγενάς, Παπακωσταντής (Κεραμιωτης), Belegu, Αλμπανίδης (Ζάνος).

ΑΟ Καρτεράδου (Κωσταντόπουλος): Καραμολέγκος, Πρέκας, Μαργαρίτης, Βαζαίος, Salataj, Φωτεινός, Δεναξάς, Φωτεινός, Κωλέτσης (Σώροτος), Ρούσσος, Κουντούρης

ANAGENHSH-KARTERADOS_1

Ακολουθούν δηλώσεις και βίντεο από τον αγώνα

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares