Κυριακή, 10 Νοεμβρίου 2019 21:16

Ο Αστέρας Μαρμάρων νικητής στο ντέρμπι 2-0 τον Μαρπησσαικό [vid]

Ένας ψυχωμένος Αστέρας Μαρμάρων νίκησε τον Μαρπησσαικό και κατέκτησε ένα πολύτιμο για τη συνέχεια τρίποντο.

Καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού οι νικητές κέρδισαν με 2 γκολ του Αριανούτσου , γιατί κατέθεσαν ψυχή στο γήπεδο και κέρδισαν τις περισσότερες μάχες μιας και το παιχνίδι πήγε κυρίως στη δύναμη.

Ο Μαρπησσαϊκός άργησε να αντιδράσει και όταν το κατάφερε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα δεν μπόρεσε να τελειώσει καμία από τις φάσεις που δημιούργησε.

ΤΑ ΓΚΟΛ

Στο 15΄ ο Αριανούτσος απέφυγε τον Ανουσάκη προλαβαίνοντας μία κάθετη πάσα και στη συνέχεια ψύχραιμα σημάδεψε τα δίκτυα με σίγουρο πλασέ για το 1-0.

Στο 49' ο 'ιδιος παίκτης εκτέλεσε άψογα το πέναλτι και διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του.Η εσχάτη των ποινών καταλογίστηκε όταν ο Κιοσέ έσπρωξε από πίσω τον Χριστόφορο που είχε οριακά πατήσει την περιοχή , ενώ υπήρξαν κάποιες διαμαρτυρίες από τους παίκτες του Μαρπησσαικού για τον καταλογισσμό του πέναλτι.

ΔΟΚΑΡΙΑ

Από ένα για κάθε ομάδα.Πρώτα για τον Μαρπησσαικό στο 7' σε σουτ του Βιτζηλαίου σε μία φάση που στην εξέλιξη της ο Βασιλάρης έσωσε στο κοντινό σουτ του Αντωνόπουλου.Στο 65' ο Κληρονόμος είδε το δικό του σουτ να κτυπά στο δεξί δοκάρι του Ανουσάκη.

Αξίζει να σημειώσουμε την εκπληκτική απόκρουση του Βασιλάρη στο σου του Δ.Κρητικού στο 86.

Διαιτήτευσαν οι κ.κ.Ζαράνης , Μουτάφης και Βακόνδιος.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΡΜΑΡΩΝ (Αλέξης Αλεξανδρής): Βασιλ'αρης , Μπελούκης Σ. , Βιτζηλαίος Ν., Νταής ( 73' Μοστράτος ), Κοτσιοβός , Αλιπράντης ( 77' Κρητικός Ν. - 87' λ.τ. Ραγκούσης ) , Καργιώτης , Αριανούτσος , Χριστόφορος , Κληρονόμος, Αντιπαριώτης.

ΜΑΡΠΗΣΣΑΙΚΟΣ (Δημήτρης Γαβαλάς): Ανουσάκης , Παντελαίος , Κιοσέ,Τσιγώνιας , Κορρές , Κρητικός Δ. , Αντωνόπουλος, Βιτζηλαίος, Κρητικός Σ , Βράπι (46' Γεμελιάρης) , Εσάι 

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares