Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 13:20

Ζάχος Πουρνάρας :Είμαστε μια παρέα νέων παιδιών που ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι [vid]

Το Sportcyclades φιλοξενεί αποκλειστικά δηλώσεις του Ζάχου Πουρνάρα, παίχτη του Πρωτοπόρου του 2ου Ομίλου της Γ' Εθνικής και προσεχούς αντιπάλου του ΑΠΑΣ , Κρόνου Αγ. Δημητρίου.

Ο ταλαντούχος φόργουορντ που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στα γήπεδα από τον Κρόνο και “επαναπατρίστηκε” στον Μπραχαμιώτικο Σύλλογο έπειτα από την μπασκετική του περιπλάνηση στην επαρχία , λόγω σπουδών (έχει αγωνιστεί σε Χ.Τρικούπη Μεσολογγίου, Α.Ο. Αγρινίου, Αίολο Αστακού, Α.Γ.Σ.Ιωαννίνων) δήλωσε ότι η ομάδα του δεν ήταν ποτέ το φαβορί για την άνοδο αλλά το καλό κλίμα στις τάξεις της , ο ενθουσιασμός των πολλών νέων παιδιών που ζουν για το παιχνίδι και οι πολλές ώρες δουλειάς στο γήπεδο είναι οι βασικοί παράγοντες που συντέλεσαν ώστε η ομάδα του να φιγουράρει στην κορυφή του Βαθμολογικού πίνακα. Μίλησε ακόμα για το παιχνίδι με τον ΑΠΑΣ, για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος και για τους προσωπικούς του στόχους.

Ζάχο το καλοκαίρι δεν ήσασταν από τις ομάδες εκείνες που θα έκαναν Πρωταθλητισμό. Πώς προέκυψε αυτή η πρωτιά στον Όμιλο και κυρίως η σταθερότητα στην απόδοσή σας ώστε πια οι περισσότεροι να σας χρίζουν ως ένα από τα φαβορί;

Είναι αλήθεια ότι βάσει ονομάτων το καλοκαίρι δεν μας υπολόγιζαν ως μια από τις δυνατές ομάδες της Κατηγορίας. Εμείς ξέραμε την δυναμική μας και με την δουλειά που κάνουμε κάθε μέρα στο γήπεδο καταφέραμε να δεθούμε γρήγορα σαν ομάδα , να αποκτήσουμε την κατάλληλη χημεία και αυτό βγαίνει και στο παρκέ επιτρέποντας μας να έχουμε θετικά αποτελέσματα. Ακόμα και οι ήττες που κάναμε μας έκαναν καλό γιατί με τον τρόπο αυτό διαμορφώσαμε χαρακτήρα και προσθέσαμε εμπειρίες κάτι που για μας είναι μεγάλο ζητούμενο αφού η ομάδα μας αποτελείται κυρίως από νέα παιδιά πολύ ταλαντούχα αλλά καινούργια στην Κατηγορία , χωρίς εμπειρία.

Ο Κρόνος είναι , κατά την προσωπική μου εκτίμηση, από τις λίγες Αθηναϊκές ομάδες με χαρακτήρα και ταυτότητα. Επενδύει όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά της περιοχής, διαθέτει πλούσιο υλικό στις Ακαδημίες και τα αγωνιστικά Τμήματα με σκοπό να στηριχτεί αποκλειστικά στα “δικά” του παιδιά ενσωματώνοντας τα στο Αντρικό Τμήμα του. Είναι αυτό το στοιχείο της ταυτότητας σημαντικό για κάθε ομάδα;

Ο Κρόνος είναι ένα ιστορικό σωματείο και μια παραδοσιακή δύναμη στα Τμήματα Υποδομών. Όπως είπες, εδώ όσοι ασχολούνται με την ομάδα (διοίκηση, προπονητές κλπ) έχουν ως κύριο στόχο να δουλέψουν σκληρά ώστε η ομάδα να στηρίζεται σε γηγενής αθλητές και όχι σε “περαστικούς” που θα εναλλάσσονται χρόνο με το χρόνο. Αυτή η υγιής βάση είναι η δύναμη του Συλλόγου.

Ας έρθουμε στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΑΠΑΣ. Έχεις εικόνα για τον Ναξιώτικο Σύλλογο; Ποια νομίζεις ότι θα είναι τα βασικά σημεία που θα κρίνουν το νικητή;

Αν και το καλοκαίρι κανείς δεν περίμενε την μέχρι τώρα πορεία του ΑΠΑΣ, θα πω ότι η πορεία του Ναξιώτικου Συλλόγου εως τώρα δεν αποτελεί έκπληξη για μένα. Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα και δυνατή ομάδα και είναι πολύ ελπιδοφόρο που μια ομάδα από τις Κυκλάδες μπορεί να στέκεται τόσο ψηλά εκπροσωπώντας άριστα την παραμεθόριο ζώνη της επαρχίας. Τώρα όσον αφορά το ου θα κριθεί το παιχνίδι είναι δύσκολο να σου πω. Και οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες και θεωρώ ότι όποιος είναι πιο συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κάνει τα λιγότερα λάθη, θα πάρει τη νίκη.

Πάμε λίγο στα προσωπικά. Είσαι ένα παιδί που έχει κάνει το “αγροτικό” του αφού ΄έχεις αγωνιστεί αρκετά χρόνια στην επαρχία και σε υψηλότερες κατηγορίες (Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Αστακός , Γιάννενα). Ποιοί είναι οι προσωπικοί σου στόχοι μετά τον “επαναπατρισμό” σου;

Κοίτα, οι προσωπικοί μου στόχοι ταυτίζονται με τους στόχους της ομάδας μου. Αν η ομάδα μου πετύχει τους στόχους που έχει θέσει θα είναι και για μένα μια μεγάλη επιτυχία. Ο Κρόνος είναι η ομάδα της καρδιάς μου και θέλω να βοηθήσω όσο μπορώ να πετύχουμε τους στόχους μας. Έτσι θα είμαι κι εγώ ευχαριστημένος. Φυσικά, δεν κλείνω καμιά πόρτα και είμαι ανοιχτός σε νέες προκλήσεις που θα συμβαδίζουμε με τα δικές μου επιθυμίες.

Έχεις βγάλει φαβορί στον Όμιλο;

Τί να σου πω τώρα. Είχα βγάλει άλλα φαβορί το καλοκαίρι και τώρα μου προκύπτουν άλλα. Πρόκειται για έναν πολύ ισοδύναμο Όμιλο που ο καθένας μπορεί να κερδίσει και να χάσει από οποιονδήποτε. Αν εξαιρέσεις την ομάδα της Αυλίδας (χωρίς να θέλω να την υποτιμήσω) που δεν έχει ξεκινήσει καλά, όλοι οι άλλοι θα παλέψουμε μέχρι τέλους για μια θέση ανόδου ή σωτηρίας. Πραγματικά δεν υπάρχει φαβορί και αυτό κάνει τον Όμιλο που παίζουμε πολύ συναρπαστικό.

Εμείς από την πλευρά μας θα διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Κλείνοντας θέλω τη δική σου ευχή για το Πρωτάθλημα

Εύχομαι να έχουν όλοι οι αθλητές υγεία και το Πρωτάθλημα να εξακολουθήσει μέχρι το τέλος του να είναι τόσο ανταγωνιστικό και συναρπαστικό.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares