Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 23:42

Γιάννης Προδρόμου: Παλέψαμε αλλά δεν τα καταφέραμε [aud]

Ο Γιάννης Προδρόμου μιλάει στο sportcyclades.gr εξηγώντας τα αίτια της ήττας από τον ΕΦΑΟΖ και τη συνέχεια για την ομάδα του, τον ΑΠΑΣ τα Φανάρια.

Γιάννη, δεν τα κατάφερε η ομάδα απέναντι στον ΕΦΑΟΖ. Πες μας λίγο πως βίωσες το παιχνίδι από το παρκέ και τί , κατά τη γνώμη σου, έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των γηπεδούχων;

Ήταν ένα παιχνίδι πολύ δύσκολο στο οποίο μέχρι ένα σημείο είμασταν κοντά στο σκορ. Θεωρώ , όμως, ότι στα πιο κρίσιμα σημεία του κάναμε καθοριστικά λάθη που δεν επιτρέπονται για την εμπειρία μας και για την ποιότητα μας σαν ρόστερ και αυτό ήταν που μας στοίχισε τελικά. Πιστεύω ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είμασταν τόσο καλοί, αυτή είναι η πραγματικότητα, παρόλα αυτά παλέψαμε και προσπαθήσαμε να το διεκδικήσουμε μέχρι τέλους αλλά δεν τα καταφέραμε. Το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που κρίνεται στις λεπτομέρειες και εμείς σε κάποιες λεπτομέρειες δεν είμασταν καλοί στο παιχνίδι της Κυριακής.

Η επόμενη μέρα για την ομάδα σου μετά το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής;

Πρώτα πρώτα να πω ότι όλοι μας είμαστε σε ολιγοήμερες διακοπές κάτι που το χρειαζόμαστε πολύ ώστε να αποφορτιστούμε και να ξεκουραστούμε. Η συνέχεια μας φέρνει αντιμέτωπους με μια ομάδα που πρωταγωνιστεί, τον Αργοναύτη Ραφήνας σε ένα παιχνίδι που θα είναι πολύ δύσκολο. Όμως πιστεύω και θα τολμήσω να πω ότι στη Νάξο είμαστε άτρωτοι και πως και αυτό το παιχνίδι εύκολα ή δύσκολα θα το κερδίσουμε.

Εύχομαι σε όλο τον κόσμο Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά και να ξανανταμώσουμε όλοι με ένα θετικό αποτέλεσμα στη Νάξο στις 5 Γενάρη.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares