Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 09:39

Νέων: Πανναξιακός-Αγερσανί

paidwn anagenissi marpissa

Ένα πολύ καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι αρκετοί φίλαθλοι που παρευρέθηκαν στο γήπεδο του Αγερσανίου μεταξύ του Πανναξιακού και του Αγερσανίου, όπου οι τυπικά φιλοξενούμενοι νίκησαν με το Αγγλικό σκορ 5-4.

 

William Hill Poker
Σκόρερ και ηγέτης ο Μπουλαρης(2),ενώ πολύ καλά στάθηκαν στην άμυνα ο Χαριζαι, στο κέντρο οι Μπαλατζιας και Σαριδακης ενώ στην επίθεση πολύ καλός ο Ζανος ως δημιουργός ο μικρός Σαντε πολύ κινητικός, ενώ ο ταλαντούχος Σεργης Κ. με πολύ καλές τοποθετήσεις, αλλά άστοχος, και παραλίγο να γίνει ο μοιραίος ποδοσφαιριστής για την ομάδα του αφού έχασε 2-3 ανεπανάληπτα τετ-α-τετ.
Πάντως ήταν αυτός που έδωσε την νίκη στην ομάδα του με το 5ο γκολ που πετυχε. Από την άλλη μεριά ο Ναξιακής προσπάθησε αλλά βρήκε απέναντι του μια καλύτερη ομάδα και υπέκυψε φυσιολογικά. Αισθητή η έλλειψη των Μπανακακη(αγωνίζεται στην αντρική),και Καρελεμογλου(τιμωρημένος)Ο τερματοφύλακας Χυκα με πολλές επεμβάσεις παρά τα 5 τέρματα διακρίθηκε, Μπακαλος, Βιλαντωνης και Ψαρρος προσπάθησαν. Απογοητευτικοί οι επιθετικοί οι οποίοι δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποια αξιόλογη φάση στην εστία των αντιπάλων των, και ότι επικίνδυνο έγινε καθώς και τα 4 τέρματα προήρθαν από στημένες φάσεις. Προηγήθηκε πολύ γρήγορα στο 7' το Αγερσανί με τον Σαντε με κοντινό πλασσε έπειτα από ενέργεια του Ζανου. Ισοφάρισε με μακρινό χτύπημα φάουλ ο Βιλαντωνης έπειτα από 5'.Επειτα από έξοχο χτύπημα κόρνερ του Ζανου ο Μπουλαρη με κεφαλιά έκανε το 2-1 στο 20'.Με εκτέλεση πέναλτι ο Χυκα ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στην επανάληψη μπήκαν δυνατά οι Αγερσανιωτες και στο 50' με έξοχη ατομική ενέργεια και σουτ ο Μπουλαρη έκανε το 3-2.Στο 57' έπειτα από κόρνερ ο Μπακαλος ισοφάρισε από πολύ κοντά κάνοντας το 3-3.Στο 65 ο Ζανος για άλλη μια φορά σέντραρε από δεξιά και ο Κεσέμι με πλασέ έκανε το 4-3 για την ομάδα του. Στο 70' σε μια σύγχυση στα καρέ του Σεργη Π. ο Ψαρρος ισοφάρισε αλλά στο 75' ο Σεργης Κ. έπειτα από έξοχη ενέργεια του Καπταιν Μπαλατζια έκανε από κοντά το τελικό 5-4.
ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (ΜΑΡΑΚΗΣ) 1.ΧΥΚΑ 2.ΠΟΛΥΚΡΕΤΗΣ 3.ΜΑΡΑΚΗΣ 4.ΜΑΡΑΒΑΣ 5.ΔΑΜΙΓΟΣ 6.ΜΠΑΚΑΛΟΣ 7.ΒΙΛΑΝΤΩΝΗΣ 8.ΚΑΤΖΙΛΙΕΡΗΣ 9.ΑΔΕΛΦΟΥΛΑΚΟΣ 1Ο.ΨΑΡΡΟΣ 11.ΣΚΙΑΔΑΣ 12.ΡΩΤΑΣ 13.ΦΛΕΡΙΑΝΟΣ 14.ΚΑΤΣΑΓΑΝΗΣ
ΑΓΕΡΣΑΝΙ (ΠΟΛΕΜΗΣ) 1.ΣΕΡΓΗΣ Π. 2.ΧΟΤΖΑ 3.ΠΡΟΙ 4.ΣΑΡΙΔΑΚΗΣ 5.ΧΑΡΙΖΑΙ 6.ΚΑΣΕΜΗΣ 7.ΖΑΝΟΣ 8.ΜΠΟΥΛΑΡΗ 9.ΣΑΝΤΕ 1Ο.ΜΠΑΛΑΤΖΙΑ 11.ΣΕΡΓΗΣ Κ.12.ΚΟΥΦΟΠΟΥΛΟΣ 13.ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ

Σ.Π.

William Hill Poker

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares