Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 18:28

Νέων: Ανω Μερά-Ολυμπιακός Σύρου

anw mera 630

Στην 5η αγωνιστή του 1ου ομίλου οι Νέοι του Α.Σ. Άνω Μεράς έπαιξαν αντιμέτωποι στο ντέρμπι κορυφής με τους Νέους του Ολυμπιακού Σύρου. Οι φιλοξενούμενοι όμως νίκησαν εκτός έδρας με σκορ 0-3.


William Hill Poker

Έτσι οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου είναι πρώτοι στην βαθμολογία και οι Νέοι της Άνω Μεράς τρίτοι.

Στο πρώτο λεπτό του αγώνα είχανε ένα καλό σουτ από τους αντιπάλους που ευτυχώς για την Άνω Μερά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Άνω Μεράς. Στο 6' ο Τσιφλίδης με ατομική ενέργεια έριξε δυνατό σουτ που κατέληξε άουτ. 2' λεπτά αργότερα ο Κοδέλι μόνος του βγήκε μπροστά αλλά τον έκοψε ο τερματοφύλακας της Σύρου. Η καλύτερη φάση για την Άνω Μερά ήταν το πολύ καλό σουτ εκτός περιοχής από το Βίγκου που η μπάλα πήγε στο δοκάρι. Στο 29' ο Ρηγούτσος άνοιξε το σκορ με 0-1 όπου μετά από σέντρα του Λούσα έκανε κεφαλιά και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.  Στο 40' σούταρε ο Βεκρής αλλά απέκρουσε ο Γαλούνης Α. Ο Δήμας Μ. στο 49' εκτέλεσε κόρνερ όπου έδιωξε ο Πρίντεζης. 3' αργότερα ο Σπανός σκόραρε με κάθετη σέντρα. Στο 62' ο Καράβας αφύλαχτος από τους αμυντικούς έβαλε το 3ο γκολ για την ομάδα του με πλασέ μέσα στην περιοχή. στο 72' ο Γαλούνης Κ. σούταρε όμως απέκρουσε ο τερματοφύλακας της Σύρου.

Η επόμενη αγωνιστική για το Α.Σ. Άνω Μεράς είναι ενάντια στον Α.Ο. Άνω Σύρου ενώ οι Νέοι Ολυμπιακού Σύρου παίζουν με τη Σύρο 2002.

Α.Σ. Άνω Μεράς
Γαλούνης Α., Ρουσουνέλος, Νάζος (80' Τσιπουριάρης), Βίγκου, Παπαδόπουλος, Πολυκανδριώτης, Κιούσης (81' Δήμας Π.), Κοδέλι, Δήμα Μ., Γαλούνης Κ., Τσιφλίδης (65' Ξενάριος)

Νέοι Ολυμπιακού Σύρου
Πρίντεζης (80' Καβαλάρης), Νομικός (69' Γκούφας), Βεκρής, Βλαντούσης, Μώτος, Καράβας, Λούσας, Ξυγκάκης, Ρηγούτσος  (63' Χαλαβατζής), Σπανός (75' Λοϊζος), Συμιγδαλάς

William Hill Poker

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares