Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020 13:04

Πανθηραϊκός: Το θετικό ξεκίνημα και η διεκδίκηση του Κυπέλλου

Η χρονιά για τον Πανθηραϊκό δεν είναι ασφαλώς όπως τις σεζόν 2018-2019 και 2017-2018 όπου η ομάδα τερμάτισε 4η και 2η, παρ' όλα αυτά, ο σύλλογος της Σαντορίνης δείχνει ότι εύκολα η δύσκολα θα κερδίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Φέτος η σεζόν ξεκίνησε με φιλοδοξίες με το ξεκίνημα να είναι εξαιρετικό (2Χ2 στο πρωτάθλημα, πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας με νίκες επί του Ηλυσιακού, ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και ΟΦ Ιεράπετρας), με τη συνέχεια να μην είναι ανάλογη.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο γύρο ο Πανθηραϊκός συγκέντρωσε 20 βαθμούς εκ των οποίων τους 12 τους κέρδισε έχοντας τον Γιάννη Σιλεβίστα στην τεχνική ηγεσία (Ο Μανώλης Παπαματθαιάκης ανέλαβε την ομάδα στις 11/11).

Ωστόσο, ο β' γύρος δεν είναι αυτός που επιθυμούσαν άπαντες αφού, ο Πανθηραϊκός τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος βρίσκεται στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη έχοντας μαζέψει 12 βαθμούς στο δεύτερο μισό.

Ακολουθούν βέβαια οι εντός έδρας αναμετρήσεις με Ιερόθεο και Ακράτητο και το ματς με την Κηφισιά εκτός έδρας, όπου θεωρητικά η ομάδα θα πάρει τη συγκομιδή που θέλει, ευρισκόμενη αυτή τη στιγμή στην 6η θέση με 35 βαθμούς μαζί με το Μοσχάτο, έχοντας παράλληλα και την δεύτερη καλύτερη άμυνα μετά την Καλλιθέα, μαζί με την Άνω Μερά. 

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι κυανόλευκοι αποτελούν τη μοναδική ομάδα που έχει κόψει βαθμούς και στα δυο ματς από την πρωτοπόρο Καλλιθέα.

Παράλληλα για ακόμη μια χρονιά, οι Κυκλαδίτες διεκδικούν με αξιώσεις το Κύπελλο Κυκλάδων (θα αγωνιστούν στον ημιτελικό με την Ελλάς Σύρου εφόσον διεξαχθεί η διοργάνωση) καθώς όλα δείχνουν ότι θα βρεθούν για τέταρτη σεζόν τα τελευταία πέντε χρόνια στον τελικό και θα προσπαθήσουν να κατακτήσουν το τρόπαιο για τέταρτη φορά στην ιστορία τους.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares