Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020 17:41

Σαν σήμερα η πρώτη κούπα της Θύελλας Καμαρίου [pics-vids]

Η 28 Μαρτίου είναι ημέρα σημαδιακή για την ιστορία της Θύελλας Καμαρίου, καθώς σαν σήμερα το 2018, η ομάδα από τη Σαντορίνη σήκωσε το πρώτο και μοναδικό μέχρι σήμερα Κύπελλο Κυκλάδων της ιστορίας της.

Ουσιαστικά, αυτό το τρόπαιο ήταν η απαρχή μιας σπουδαίας πορείας που ήρθε στη συνέχεια για την ομάδα από το Καμάρι, αφού ακολούθησε η σπουδαία παρουσία που είχε στο κύπελλο Ελλάδας, όπου έγινε η πρώτη ομάδα από τις Κυκλάδες που συμμετείχε στην φάση των ομίλων.

Οι πρωταγωνιστές τότε, αρκετοί από το σημερινό ρόστερ, αλλά και ποδοσφαιριστές, όπως ο Στάθης Φίλων που σκόραρε το εύστοχο πέναλτι που έδωσε τον τίτλο στη Θύελλα Καμαρίου.

Αρχιμάστορας εκείνης της επιτυχίας, ο προπονητής Κωνσταντίνος Μιχάλης, που μετά περίπου έναν μήνα πανηγύρισε με την ομάδα του το νταμπλ, κατακτώντας και το πρωτάθλημα Κυκλάδων που έφερε την προβιβασμό στη Γ΄Εθνική.

Ας θυμηθούμε την σύνθεση της τότε ομάδας:

Θύελλα Καμαρίου (Κώστας Μιχάλης): Ανδριόλας, Λυγνός, Μαντούσης, Σπανός (λ.τ. 28΄Δαβιλάς), Ρέτζο, Φίλων, Ερρίκος (λ.τ. 77΄Βλαβιανός), Γιαννής, Μαυρομάτης, Αποστολίδης (73΄Δημητρακόπουλος), Αρβανίτης (95΄Εγιουρούμ).

Αναπληρωματικοί: Σκαφτούρος, Τσουκαλάς, Πάγια.

Τα highlights του τελικού:


Διαβάστε επίσης:

Σήκωσαν το πρώτο τους τρόπαιο οι ''Καμαριανοί''


 

Δείτε στιγμές από τους πανηγυρισμούς της ομάδας μας αμέσως μετά την απονομή του Κυπέλλου Κυκλάδων όπως τις κατέγραψε η παρακάμερα του site της Θύελλα Καμαρίου.

Δείτε στιγμές από τον μεγάλο τελικό, την απονομή και τους πανηγυρισμούς της κατάκτησης του Κυπέλλου ΕΠΣΚ όπως τις ''συνέλαβε'' ο φωτογραφικός φακός του site της Θύελλας Καμαρίου

Δείτε καταπληκτικά πλάνα του τελικού από λήψη drone.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares