Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012 15:53

Στη Νάξο ο Παμμηλιακός αντιμετωπίζει τον ουραγό ΑΜΣ Φιλωτίου.

 pammiliakos 2011-12

Δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι για το Παμμηλιακό αυτό το Σάββατο 4/2. Στις 3.00 το μεσημέρι στο γήπεδο Αγίου Αρσενίου της Νάξου αντιμετωπίζει στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής και τελευταίας του πρώτου γύρου την ουραγό στην βαθμολογία ομάδα του Φιλωτίου.

Το Φιλώτι παρουσιάζεται ενισχυμένο μεταγραφικά (απέκτησε τους Βασαλάκη και Ντάσιο) και μόνο εύκολο απόγευμα δεν αναμένεται για την ομάδα του Παμμηλιακού, η οποία θα παραταχτεί στο γήπεδο χωρίς τον τιμωρημένο Παναγιώτη Τσιριγωτάκη.

William Hill Poker

Η ομάδα της Μήλου ελπίζει να μην ταλαιπωρηθεί και πάλι όπως την προηγούμενη εβδομάδα στον αγώνα με το Νηρέα, όπου λόγω της καθυστέρησης του πλοίου αναγκάστηκε να μπει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς καν να προθερμανθεί (με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 0 °C.

Την Παρασκευή το βράδυ, όπως έχει καθιερωθεί πριν από κάθε ταξίδι, η ομάδα του Παμμηλιακού θα δειπνήσει στο μεζεδοπωλείο «Γλαρονήσια».

Ευχαριστήριο Παμμηλιακού

Το Δ.Σ. του Παμμηλιακού σε ανακοίνωσή του ευχαριστεί θερμά την διοίκηση και τους ανθρώπους της ομάδας του ΑΜΕΣ Νηρέα για την παραδειγματική φιλοξενία στο νησί της Πάρου στα πλαίσια του εξ’ αναβολής αγώνα που έγινε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου

 

William Hill Poker

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares