Κυριακή, 17 Μαΐου 2020 12:48

Μόνιμος κάτοικος Νάξου ο Γιάννης Κόντη

Μέχρι τα 14 του χρόνια ο Γιάννης Κόντη ήταν μόνιμος κάτοικος Νάξου και είχε φορέσει τη φανέλα του Πανναξιακού στα αναπτυξιακά τμήματα, από όπου μετακόμισε στην Αθήνα και ξεκίνησε και επίσημα την καριέρα του από τον Πανιώνιο.

Όπως όλα δείχνουν, η επιστροφή του Γιάννη Κόντη στον τόπο που αγαπά έφτασε, αφού σύμφωνα με τον ίδιο, μετά την ολοκλήρωση της χρονιάς στον Πανθηραϊκό, σκέπτεται πολύ σοβαρά να μετακομίσει μόνιμα στο νησί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Κόντη έχει συνυπάρξει ποδοσφαιρικά στου Πανναξιακό, με τους Κώστα Μανωλά, τον Γιάννη Κωστόπουλο, τον Αντώνη Πιτταρά και πολλούς άλλους από αυτούς που απαρτίζουν σήμερα στην ομάδα.

Εκτός τους Πανναξιακό, Πανιώνιο και Πανθηραϊκό, που αγωνίζεται με επιτυχία την τελευταία διετία, ο Κόντη, έχει επίσης αγωνιστεί στους: Α.Ο Χαϊδάρι, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ρόδο, Ζάκυνθο, Γλυφάδα, Φωστήρα, Κισσαμικό, Τρίγλια Ραφήνας, Ατλαντίδα Ανθούσας και Αστέρα Βλαχιώτη.

Πληροφορίες του sportcyclades.gr αναφέρουν ότι λόγω γνωριμίας, ο Γιάννης Κόντη έχει ήδη έρθει σε επαφή με ανθρώπους της ομάδας της Νάξου, αλλά όλα αυτά καθαρά σε φιλολογικό επίπεδο αφού τίποτα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares