Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 20:13

Νίκος Ναυπλιώτης: Λαχταράμε στον ΑΠΑΣ για ακόμη ένα πρωτάθλημα

Κλίμα ευφορίας και ενθουσιασμού επικρατεί στις τάξεις του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, τόσο για την άνοδο της ανδρικής ομάδας στην Β’ εθνική κατηγορία, όσο και για την κατάκτηση του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων πριν από λίγες ημέρες, για πρώτη φορά στην ιστορία του απεραθίτικου συλλόγου.

Επόμενος στόχος; Η κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου. Αυτός του πρωταθλητή Κυκλάδων στην κατηγορία των εφήβων. Η ομάδα της ορεινής Νάξου στην δεύτερη συμμετοχή της στην τελική φάση του θεσμού καλείται αυτή τη φορά να ανέβει δύο σκαλιά παραπάνω και να βρεθεί στην υψηλότερη θέση του βάθρου.

nafpliotis_3_f5104.jpg

Η πρώτη, με τον Θοδωρή Μάμμο στον πάγκο της, ήταν πριν από δύο χρόνια , όπου συμμετείχε στο φάιναλ φορ της Τήνου το 2018 όπου και κατέκτησε την 3η θέση κερδίζοντας τον Πανναξιακό ΑΟΝ με σκορ 54-71.

Φέτος, τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει. Η πορεία της και τα αποτελέσματα που έφερε στον Β’ όμιλο άλλωστε το μαρτυρά. Μέχρι την διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και πριν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της ήταν στην 2η θέση με ένα ματς λιγότερο. Οι νεαροί αθλητές του Παναγιώτη Αθανασιάδη, είχαν συγκεντρώσει 13 βαθμούς με απολογισμό έξι νίκες και μία ήττα, αυτή από την Αθλητική Ένωση Σαντορίνης με σκορ 57-56 στις 29 Σεπτεμβρίου στο κλειστό του ΔΑΠΠΟΣ .

IMG_5467_6ee08.jpg

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας των “ορεινών”, o Νίκος Ναυπλιώτης.  Ο νεαρός φόργουορντ, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στον επιθετικό κι αμυντικό τομέα του ΑΠΑΣ, ενώ είχε και παραστάσεις από τη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά εν όψει της συμμετοχής της ομάδας του στο φάιναλ φορ του εφηβικού πρωταθλήματος (13 & 14 Ιουλίου) στη Σαντορίνη.


Με αφορμή το επικείμενο φάιναλ φορ της ΕΣΚ Κυκλάδων, το “SportCyclades” ξεκίνησε αφιέρωμα στις τρεις ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση βάση της θέσης στην βαθμολογία του εκάστοτε ομίλου με μία μίνι συνέντευξη, τριών ερωτήσεων, με αθλητή από κάθε σωματείο.


nafpliotis_4_634c4.jpg

-          Πως αισθάνεσαι με τη συμμετοχή της ομάδας σου στο φάιναλ-φορ κι επί προσωπικού επιπέδου;

«Αρχικά είμαι πολύ χαρούμενος που θα διεξαχθεί η τελική φάση λόγω του ότι είναι η τελευταία μου χρόνια στο εφηβικό και μου δίνεται η ευκαιρία να ολοκληρώσω αυτόν τον κύκλο με ένα πρωτάθλημα που όχι μόνο εγώ, αλλά και η ομάδα λαχταράει τόσο πολύ».

-          Η πανδημία του κορονοϊού και η αποχή των ομάδων για μεγάλο διάστημα από προπονήσεις κι επίσημα ματς πως νομίζεις μπορεί να επηρεάσει την δική σας;

«Όπως όλες οι ομάδες έτσι και εμείς λόγω της πανδημίας δεν είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε πολύ μπάσκετ, αυτό φαίνεται και στις προπονήσεις που κάνουμε τώρα μερικά παιδιά θέλουν λίγο χρόνο ακόμα για να ξαναβρούν την επαφή με την μπάλα, παρόλα αυτά πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι σωματικά και ψυχικά για το φάιναλ φορ.»

IMG_5520_026e8.jpg

-          - Θεωρείς μέσα από το φάιναλ-φορ μπορείς να δείξεις τις ικανότητές σου για να κάνεις το βήμα παραπάνω;

« Όπως είπα πριν είναι το τελευταίο μας φάιναλ φόρ για εμένα, τον Δημήτρη Μαργαρίτη και τον Κώστα Μαθιάσο. Αυτό θα είναι ένα κίνητρο για μας να πάμε και να τα δώσουμε όλα και να πετύχουμε τον στόχο μας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!».

IMG_5757_093ab.jpg

nafpliotis_1_15a53.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares