Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012 01:28

Νηρέας – Πανθηραϊκός. Έλειπε το γκολ…

nireas-pan8iraikos-9-3-2012-1

Ένα πολύ όμορφο ματς παρακολουθήσαμε σήμερα (Παρασκευή) το βράδυ μεταξύ δυο ποιοτικών ομάδων με πολλούς ταλαντούχους και έμπειρους ποδοσφαιριστές.

paros-tantanis-logo-1Το μόνο μου έλειπε από αυτό το ματς ήταν... το γκολ και αυτό οφείλετε σε πολύ μεγάλο βαθμό στις αμυντικές λειτουργιές των ομάδων οι οποίες ήταν σχεδόν άψογες αλλά και στους δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες τον Μιχάλη Παπαδάκη του Νηρέα και τον Τάσο Ξαγοράρη από τον Πανθηραϊκό!.


Ο αγώνας ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή στην μνήμη του Θέμη Τσίρου.

 

Χορηγοί επικοινωνίας: "Aτοu Sportswear", "La Piazza", "TANTANHC", "ΥΔΡΟ ΠΑΡΟΥ"


paros-la piazza ka8etoΤο 1ο ημίχρονο

Το πρώτο ημίχρονο ο Νηρέας ήταν αυτός που είχε τις πιο πολλές φάσεις με κινητήριο μοχλό τους Τώδρη και Metaj και αποδέκτες τους Haxhija και Βλάχο αλλά και ο Πανθηραϊκός με τους πάντα δραστήριους στην μεσαία γραμμή Μηνδρινό και Γιαννακόπουλο να προσπαθούν να βρουν τον πρώτο σκόρερ της ομάδας τους Κελίδη.

Οι ποιο αξιόλογες φάσεις που καταγράψαμε ήταν:

10΄ Πρώτη καλή στιγμή για τον Νηρέα, με τον Μεταϊ να σουτάρει και την μπάλα να περνά λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ξαγοράρη.

11΄ Ο Χατζία πιάνει σουτ μέσα από την μεγαλη περιοχή όμως ο Ξαγοράρης εξουδετερώνει.

12΄ Ο Κελίδης προσπαθεί να νικήσει τον Παπαδάκη από μέσα στην μεγάλη περιοχή, αλλά ο τελευταίος σώζει την εστία του Νηρέα.

18΄ Ο Νηρέας κοντά στο να ανοίξει το σκορ όταν ο Βλάχος ο οποίος βγαίνει τετ α τετ και ελαφρός πλάγια, αλλά το σουτ που επιχειρεί περνά λίγο άουτ.

34΄ Ο Κελίδης μετά από λάθος στην άμυνα του Νηρέα βγαίνει τετ α τετ απέναντι στον Παπαδάκη, αλλά το πλασέ που κάνει περνά λίγο άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι των ναουσαίων.

42΄ Ο Τώδρης εκτελεί φάουλ-λόμπα στον Χατζία που είναι μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο τελευταίος δεν καταφέρνει να νικήσει τον Ξαγοράρη στο πλασέ στην κίνηση που επιχείρησε.paros-la piazza2

Το 2ο ημίχρονο

Το 2ο ημίχρονο ο Νηρέας ήταν ο κυρίαρχος αφού για τουλάχιστον 35 λεπτά είχε την υπεροχή κάνοντας πολλές φάσεις χωρίς όμως να τις αξιοποιήσει. Η απουσία του 1ου σκόρερ της Κατηγορίας Γιώργου Μοστράτου ήταν καταφανέστατη! Από την άλλη ο Πανθηραϊκός αρκέστηκες σε αντεπιθέσεις χωρίς όμως να απειλήσει ουσιαστικά τον Παπαδάκη. Όμως το τελευταίο 10λεπτο είχε μερικές πολύ καλές ευκαιρίες και λίγο έλειψε και «κλέψει» το ματς.

Οι ποιο αξιόλογες φάσεις που καταγράψαμε ήταν:

67΄ Ο Πραμάτιας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ όμως το χαλαρό πλασέ του κατέληξε στην αγκαλιά του Ξαγοράρη.

69’ κόρνερ για τον Νηρέα με εκτελεστεί τον Μετάϊ ο Χατζία πίανει την κεφαλιά όμως η μπάλα καταλίγει μόλις άουτ

71΄ Φάση καρμπόν με την προηγούμενη, με τον Χατζία και πάλι πρωταγωνιστή.

77΄ Η ευκαιρία του ημιχρόνου με τον Βλάχο να βρίσκει τον Πραμάτια μέσα στην περιοχή και να είναι φάτσα με το τέρμα, αλλά ο τελευταίος σουτάρει πολύ άουτ.

78΄ Διπλή αλλαγή για Νηρέα: Πραμάτιας-Γκεμπόρης, Αριανούτσος-Κορτιάνος. Ο κ. Σπυρόπουλος αλλάζει τα χαφ με πιο ξεκούραστους παίκτες για να μπορέσει να πάρει το ματς.

Χορηγοί επικοινωνίας: "Aτοu Sportswear", "La Piazza", "TANTANHC", "ΥΔΡΟ ΠΑΡΟΥ"

81’ Ο Δεμιρτζής σουτάρει από αρκετά πλάγια αλλά η μπάλα περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παπαδάκη.paros-ATOU 2 ME THL

83΄ Ο Γιάννης Νομικός φεύγει στην αντεπίθεσή και βγαίνει μόνος απέναντι στον Παπαδάκη, αλλά ο τελευταίος εξουδετερώνει το πλασέ, που φεύγει κορνερ.

84΄ Στην συνέχεια της προηγούμενης φάσης και όταν εκτελείτε το κορνερ ο Κελίδης πιάνει μια κεφαλιά από μέσα στην περιοχή, η οποία περνά ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

89΄ Ο Βαγγέλης Νομικός, μετά από λάθος της άμυνας του Νηρέα γίνεται κάτοχος της μπάλας αλλά το πλασέ του εξουδετερώνετε από τον Παπαδάκη.

90΄ Στην τελευταία φάση του παιχνιδιού ο Βλάχος δεν κατάφερε να νικήσει από κοντά τον Ξαγοράρη.

nireas-pan8iraikos-9-3-2012-2

Μικρά –μικρά από την Παροικία…paros-ydro

  • Σημαντικές ήταν οι απουσίες στο σημερινό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Πιο συγκεκριμένο για τον γηπεδούχο Νηρέα απουσίαζαν λόγω καρτών οι Τριπολιτσιώτης Πέτρος και ο Μοστραγκολ ή αλλιώς Γιώργος Μοστράτος καθώς και ο Μανώλης Ρούσσος ενώ από τον Πανθηραϊκό απουσίαζε ο Ρενιέρης, Κολούλι και ο Παναγιωτίδης.
  • Ξεχώρισαν με την απόδοσή τους οι Μετάϊ, Τώδρης, Χατζία και Παπαδάκης από τον Νηρέα ενώ από τον Πανθηραϊκό ο Πέκα που σήμερα είχε τον ρόλο του αμυντικού χαφ όπου τα πήγε περίφημα αλλά και ο Ξαγοράρης.
  • Φέτος οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί δύο φορές χωρίς να νικήσει κάποια. Στον πρώτο γύρο στο Καμάρι είχαν αναδειχτεί ισόπαλες με 1-1.
  • Περίπου 50 ήταν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες του Δημοτικό Σταδίου στην Παροικιά.
  • Η αποστολή του Πανθηραϊκού έφτασε στο λιμάνι της Πάρου στις 20:10 και αναμένετε να επιστρέψει στην Σαντορίνης το Σάββατο το απόγευμα.

nireas-pan8iraikos-9-3-2012-3

Νηρέας: (Α. Σπυρόπουλος) Παπαδάκης, Μπαρμπαρήγος, Δελημπαλνταδάκης, Ρούσσος Π., Τέτλα, Μετάϊ, Χατζία, Βλάχος, Πραμάτιας (78’ Γκεμπόρις), Αριανούτσος (Κορτιάνος), Τώδρης.

Πανθηραϊκός: (Γ. Φουστέρης) Ξαγοράρης, Δεμιρτζής, Βρενάγκρ, Μυλωνάς, Αρβανίτης, Παλέκης (Νομικός Ε.), Νομικός Ι., Μηνδρινός, Γιαννακόπουλος, Κελίδης Γ., Πέκα.

Ο Νηρέας την επόμενη αγωνιστική θα ταξιδέψει μέχρι το Αγερσανί για να αντιμετωπίσει το σκληροτράχηλο Φιλώτι ενώ ο Πανθηραϊκός θα εκτίσει το ρεπό του.

Ακολουθεί βίντεο με φάσεις αλλά και δηλώσεις των δύο προπονητών κ.κ. Σπυρόπουλου Ανδρέα και Φουστέρη Γιάννη

Χορηγοί επικοινωνίας: "Aτοu Sportswear", "La Piazza", "TANTANHC", "ΥΔΡΟ ΠΑΡΟΥ"

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares