Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012 20:58

Ισοπαλία χωρίς θέαμα, αλλά με αρκετή γκρίνια!!! (photos)

PANNAXIAKOS-TRAXONES

Ματς χωρίς γκολ και θέαμα παρακολούθησαν οι περίπου (200) φίλοι του ποδόσφαιρου, που βρέθηκαν σήμερα στις εξέδρες του ΔΑΚ Νάξου.

Ο Πανναξιακός και οι Τράχωνες δεν κατάφεραν να πείσουν με την απόδοση τους μένοντας στο στείρο 0-0, σκορ το οποίο William Hill Sports όπως Δήλωσε και ο Κύριος Μιχάλης μετά το τέλος της αναμέτρησης είναι το σκορ που «βολεύει» τους Τράχωνες, για έναν αγώνα, που ίσως αποτελούσε ματς σταθμό για τους γηπεδούχους. Στα αγωνιστικά η ομάδα των Τραχώνων στάθηκε πολύ καλά αμυντικά και με πολύ καλή κυκλοφορία στον χώρο του κέντρου, εξουδετέρωσε όλα τα ατού του Πανναξιακού.

Από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι του Πανναξιακού, αν και ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, στη συνέχεια «μπλόκαραν» απέναντι στην καλοστημένη ομάδα του Κ. Μιχάλη, εμφανίζοντας και πάλι τα γνωστά προβλήματα που έχει από την αρχή της χρονιάς, στον τομέα της ανάπτυξης και τις τελικής προσπάθειας, προβλήματα που την έχουν «καρφώσει» πάνω στη ζώνη του ιποβιβασμού.

Καλύτερο το πρώτο μέρος

Καλύτερο ποιοτικά το πρώτο μέρος στο σημερινό παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες αν και δεν ήταν καλές στο δημιουργικό κομμάτι προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο και να απειλήσουν. Ο Πανναξιακός όμως ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή της μπάλας, πράγμα όμως που από μόνο του δεν κρίνετε ικανό για να πάρει μια ομάδα έναν αγώνα.

Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε σχετικά νωρίς και συγκεκριμένα στο 5΄, όταν ο Στάμος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε λίγο άουτ. Και φτάνουμε στο 21΄, όπου ο Παπαδόπουλος λίγο έλλειψε να γίνει ο μοιραίος για την ομάδα του, όταν στη προσπάθεια του να διώξει με το κεφάλι από μέσα στην περιοχή, η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά καταλήγοντας στο κάθετο δοκάρι του Θέμελη. Ο Πανναξιακός απείλησε ακόμα δύο φορές με τον Δήμα στο πρώτο μέρος με ένα σουτ και ένα φάουλ, τα οποία είχαν την ίδια κατάληξη πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Βαγγελάκου.

Εγκλωβισμένοι

Στην επανάληψη, η φιλοξενούμενη ομάδα ήταν αυτή που πήγε το παιχνίδι στα μέτρα της και δίνοντας χώρο στον ακίνδυνο Πανναξιακό έλεγξε ακόμα καλύτερα τον χώρο του κέντρου και ήταν ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα.

Παρόλα αυτά όμως οι Ναξιώτες ήταν αυτοί που έχασαν δυο πολύ σημαντικές ευκαιρίες να καθαρίσουν το ματς με πρωταγωνιστή τον Στάμο, ο οποίος σχεδόν με την έναρξη του δευτέρου μέρους στο 47΄, μπήκε κάθετα στην περιοχή των Τραχώνων και βρέθηκε απέναντι στο 1-0, αλλά φάνηκε άστοχος όταν το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Ο ίδιος παίχτης στο 56΄σηκώνεται στην πορεία της μπάλας που έρχεται παράλληλα με την εστία μετά από σέντρα του Σουσούνη, αλλά αφύλακτος δεν καταφέρνει να βρει την μπάλα.

Με τρεις (2) καλές στιγμές

Οι φιλοξενούμενοι είχαν συνολικά δύο!!! καλές στιγμές στον αγώνα, από τις οποίες μόνο η φάση του 90΄απείλεισε την εστία του θέμελη, η φάση που παραλίγο να τους δώσει το διπλό έγινε μετά από ασυνεννοησία στον χώρο του κέντρου από τους παίκτες του Πανναξιακού, ο Καλλιπολίτης έγινε κάτοχος της μπάλας και προσπάθησε να κρεμάσει τον Θέμελη που ήταν εκτός εστίας. Όμως η λόμπα που επιχείρησε πέρασε μόλις άουτ.

Έντονος προβληματισμός

Μετά το τέλος του αγώνα ο κύριος Μιχάλης μίλησε στους δημοσιογράφους για το παιχνίδι (οι δηλώσεις θα αναρτηθούν αργότερα), σε αντίθεση με τον κύριο Σκούνα ο οποίος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση. Ο προβληματισμός στο στρατόπεδο της Νάξου είναι πλέον μεγάλος και η πίεση του κόσμου για καλύτερη πορεία και προπαντός για καλύτερο ποδόσφαιρο, γίνετε ολοένα και πιο έντονη. Πάντως στην ομάδα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και χρόνος για να ανακάμψει αγωνιστικά, καθώς διαθέτει ένα αξιόλογο ρόστερ και μικρή διαφορά από ομάδες, που έχουν τους ίδιους στόχους με αυτόν.

Πανναξιακός (Σκούνας): Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος (61 Κολιούσης), Δήμας, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης. Κουτελιέρης, Σταματίου, Στάμος (59ο Πολυκρέτης Μ), Σουσούνης.

Αγγελής, Βασιλάκης, Κατσάνης, Χαμηλοθώρης, Παναγιώτου.

Τράχωνες (Κ. Μιχάλης) Βαγγελάκος, Κορτσινίδης, Δρακοντίδης, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας, Τσιώλης (59ο Παπαναγόπουλος), Γιαννιτσανάκης (90ο Χουστουλάκης), Καρδάρης (80ο Χριστόπουλος).

Κόρδος, Κατσούλης, Καραβάτας, Χιόνης.

William Hill Sports

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares