Δευτέρα, 19 Μαρτίου 2012 11:11

''X'' Με Κατσάνη-Θαμνόπουλο στον πάγκο...

AIGALEO-PANNAXIAKOS

Χρυσή ισοπαλία με 1-1 πήρε ο Πανναξιακός μέσα στο Σταύρος Μαυροθαλασίτης με αντίπαλο το Αιγάλεω.

Η ομάδα της Νάξου έπαιξε όπως έπρεπε και κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική ισοπαλία, η οποία ίσως William Hill Sports αποβεί καθοριστική για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Με Κατσάνη και Θαμνόπουλο

Μάλιστα αυτή η ισοπαλία ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο, η οποία θεωρείτε στιγμή ανακατατάξεων στο στρατόπεδο των Μπλε, αφού μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον Δημήτρη Σκούνα, προχώρησαν στην πρόσληψη του Γιώργου Ιωακειμίδη, ο οποίος μετά από δύο (2) ημέρες!!! αποτέλεσε παρελθόν από τον πάγκο του Πανναξιακού. Έτσι λοιπόν «το φίδι από την τρύπα» καλέστηκαν να βγάλουν  ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας και πρώην ποδοσφαιριστής Νίκος Κατσάνης με τον Γυμναστή της ομάδας κύριο Θαμνόπουλο, οι οποίοι θα πρέπει να αναφέρουμε ότι έστησαν την ομάδα έξυπνα, καθώς προχώρησαν σε rotation του έμψυχου υλικού και αλλαγή στην συνολική διαχείριση του ματς.

Έξυπνο παιχνίδι

Όπως προαναφέραμε το σημερινό αποτέλεσμα μπορεί να οφείλετε στον σωστό τρόπο παιχνιδιού τις ομάδας αλλά καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η ψυχολογία των παιχτών του Πανναξιακού, ο οποίοι έδειξαν να διαχειρίζονται διαφορετικά το παιχνίδι με το Αιγάλεω, σε σχέση με τα εώς τώρα εκτός έδρας ματς.

Το ματς ξεκίνησε με τον Πανναξιακό να περιμένει το Αιγάλεω πίσω από την σέντρα αφήνοντας χώρο στους γηπεδούχους , τους οποίους επιδίωκε να «χτυπήσει» στην κόντρα, έτσι και έγινε, όταν στο 18΄ ο Πολυκρέτης πάσαρε στον κενό χώρο, όπου βγήκε σαν κρυφό φορ ο Καρούσης και με περίτεχνο σουτ άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Βρήκαν διαδρόμους

Στην συνέχεια το Αιγάλεω βρήκε διαδρόμους απέναντι στη σφιχτή άμυνα των Ναξιωτών και κατάφερε αρχικά να απειλήσει στο 33΄με τον Μπαλάσκα. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47΄ο Κουφόπουλος υπέπεσε σε πέναλτι (χέρι) το οποίο απόκρουσε ο Θέμελης στην δεξιά του γωνία. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι γηπεδούχοι φέρνουν το παιχνίδι στα ίσα όταν μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ ο Τεγούσης γίνετε αποδέκτης της μπάλας και σουτάρει εύστοχα προς την εστία του Θέμελη. Στο 90΄ο Καρούσης τιμωρείτε με δεύτερη κίτρινη – κόκκινη, πράγμα που έγινε εκούσια για λόγους διαχείρισης κίτρινων καρτών.

Επίθεση κατά του Προέδρου

Στην ανάπαυλα του αγώνα σαράντα (40) περίπου οπαδοί του Αιγάλεω κινήθηκαν απειλητικά κατά του Προέδρου του Πανναξιακού κ. Φλεριανού, τον οποίον προσπάθησαν να προπηλακίσουν και να χτυπήσουν. Η παρέμβαση όμως κάποιον ανθρώπων του Αιγάλεω ηρέμησε τα πράγματα.

Για άλλη μια φορά κοντά στην ομάδα

Και πάλι κοντά στην ομάδα το ATHENS FAN CLUB του Πανναξιακού, όπου με την παρουσία εκατό (100) και πλέον φιλάθλων στο Σταύρος Μαυροθαλασίτης, έδωσε το βροντερό παρόν και ώθησε την ομάδα.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Θαμνόπουλος-Κατσάνης) Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος, Τόσκας, Κολιούσης, Δήμας ( 89΄Αγγελής), Κουτελιέρης, Πολυκρέτης, Κατσάνης (α/α 52΄Σουσούνης), Καρούσης, Σταματίου (70΄Κοττάκης).

Παναγιώτου, Πολυκρέτης Κ., Καρελέμογλου, Βασιλάκης.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Ταμπάκης, Ζαφειράτος, Κολέζι (46' Σιδέρης), Βασιλάρης (32' λ. τρ. Παπαδόπουλος), Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης, Βασιλικής (77' Κωνσταντόπουλος Κ.), Τεγούσης Κ., Τεγούσης Α., Μπαλάσκας.

Ανταπόκριση: Μιχάλης Κάβουρας

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares