Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012 23:32

Πανναξιακός: ''Προπονήθηκε με Μανωλά''...

MANOLAS-PROPONHSH

Έκπληκτοι έμειναν οι παίχτες του Πανναξιακού όταν στην σημερινή προπόνηση συνάντησαν τον Στέλιο Μανωλά.

Ο Ναξιώτης Άσσος των γηπέδων, ο οποίος έχει δοξαστεί στο παρελθόν με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και της ΑΕΚ, εμφανίστηκε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου, όπου και προπόνησε την ομάδα του Πανναξιακού.

Ο ίδιος απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ανέφερε μεταξύ  άλλων τα εξής:

«Δεν ήρθα εδώ σαν προπονητής, ήρθα σα Ναξιώτης, ο οποίος αγαπάει τον τόπο του. Έτσι θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα για λίγες μέρες εώς ότου βρεθεί λύση με το θέμα προπονητή. Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον Πανναξιακό, πράγμα που μου επιβεβαίωσε πρόσφατα και ο κύριος Βαζέχα. Ξέρω τα υπέρ και τα κατά της ομάδας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Έτσι λοιπόν έστω και ανεπίσημα ο Στέλιος Μανωλάς είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα μέχρι το ντέρμπι με τον Φωστήρα, αν και θεωρείτε απίθανο να κάτσει στον πάγκο της ομάδας για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Με αυτήν την κίνηση η ομάδα της Νάξου δείχνει ότι σε καμία περίπτωση δεν κατεβάζει τα όπλα…… αντιθέτως θα λέγαμε, ότι με έξυπνες κινήσεις προσπαθεί να πάρει το 100% από την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών, πράγμα που έχει καταφέρει το τελευταίο διάστημα.

Όσο για την διάδοχη κατάσταση για τον πάγκο της ομάδας, μετά και από την απομάκρυνση του ενδεχόμενου συνεργασίας με γνωστό προπονητή, ο οποίος παρακολούθησε τον Πανναξιακό στο Αιγάλεω, οι άνθρωποι του Πανναξιακού στρέφουν το ενδιαφέρον τους σε άλλες περιπτώσεις προπονητών για να καταλήξουν στον κατάλληλο. Ονοματολογία που δεν θα ωφελήσει σε κάτι δεν θα αναφέρουμε για ευνόητους λόγους.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares