Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020 17:31

Τάσος Δημητρίου: Κάνει κακό στα ταλέντα η καραντίνα

Ο έμπειρος ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΑ, Τάσος Δημητρίου μίλησε στην εφημερίδα 'ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ' για τα προβλήματα που δημιουργεί η καραντίνα στους νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Ο Τάσος Δημητρίου, με αλλεπάλληλες επιτυχίες, αυτήν τη στιγμή είναι στην ομάδα Κ15 της ΕΠΣΑ και όταν διακόπηκε το πρωτάθλημα της Ένωσης τον περασμένο Μάρτιο είχε σε έξι αγώνες ισάριθμες νίκες με τέρματα 18-0!

Ο ικανότατος κόουτς, είπε: «Η καραντίνα επιδρά αρνητικά στην εξέλιξη των νεαρών παικτών και σίγουρα είναι μεγάλο πλήγμα για τα παιδιά. Και ιδιαίτερα για αυτά που έχουν ταλέντο και θέλουν να ασχοληθούν με την μπάλα. Μένουν πίσω.

Προέχει η υγεία, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το κόστος της καραντίνας στις αναπτυξιακές ηλικίες. Υπάρχει μια ελπίδα να ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα τον Φεβρουάριο, αλλά τίποτα εν είναι σίγουρο και περιμένουμε και εμείς με τη σειρά μας να πάνε όλα καλά και να γυρίσουμε.

Πριν από την δεύτερη καραντίνα, τώρα τον Νοέμβριο, είχαμε δώσει δυο φιλικά παιχνίδια. Ένα με την ΑΕΚ όπου και είχαμε κερδίσει 1-0 και ένα με τον Παναθηναϊκό (0-0). Είχαμε κλείσει αγώνα και με τον Ολυμπιακό, αλλά δεν έγινε ποτέ. Μας πρόλαβαν οι εξελίξεις.

Τώρα τα παιδιά προπονούνται με τη βοήθεια μιας πλατφόρμας που τους έχουμε δώσει. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους προκειμένου να καλύψουμε, όσο αυτό είναι εφικτό, το χαμένο έδαφος και να είναι τα παιδιά σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Δεν είναι εύκολο, αλλά προσπαθούν και τα παιδιά και εμείς».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIFT.TEK

ERMIS 400X300

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares