Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012 16:52

Κοντά στους μικρούς ο Θέμελης...

THEMELIS-PAGONIS

Με την παρουσία μας στο ΔΑΚ Νάξου, όπου βρεθήκαμε για την κάλυψη του αγώνα Πανναξιακός – Φωστήρας, διαπιστώσαμε κάτι ευχάριστο, κάτι που ίσως δίνει μια άλλη νότα στον πολυπάθει χώρο του ποδοσφαίρου.

 

 

Είδαμε μια ομάδα μικρών παιδιών, που είχαν έρθει να δουν τον Τερματοφύλακα του Πανναξιακού Αστέριο Θέμελη, ο οποίος θα πρέπει να πούμε ότι έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με μικρούς φίλους το αθλήματος.

Ο ίδιος πατέρας δύο παιδιών, αξιοσέβαστο πρόσωπο, με ιστορία στον χώρο του ποδοσφαίρου, ενώ αποτελεί και υπόδειγμα οικογενειάρχη και φαντάζει ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος, που θα μπορούσε να  αποτελέσει ίνδαλμα για οποιοδήποτε παιδί.

 Μάλιστα έκπληξη για μας αποτέλεσε το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς ήρθαν ακόμα και από το γειτονικό νησί την Πάρου, με σκοπό  να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, αλλά ακόμα περισσότερο για να συναντηθούν με τον έμπειρο τερματοφύλακα του Πανναξιακού, με τον οποίο συναντήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα.

 

themelis-paidiaΔεν είναι η πρώτη φορά που έχει παρατηρηθεί το γεγονός αφού και σε άλλους εντός έδρας αγώνες, ο Θέμελης έχει δεχτεί πριν τον αγώνα τους μικρούς του Θαυμαστές, στους οποίους μάλιστα δεν παραλείπει να δωρίζει μια φανέλα με την υπογραφή του.

 Ο ίδιος ερωτώμενος  από το S.C είπε: «Είναι πολύ όμορφο Αυτό που ζω άδω πέρα..πολλά παιδιά μέσα από το γήπεδο και κυρίως στο Facebook μου στέλνουν μηνύματα και κάποιες φωτογραφίες που είμαστε μαζί...είναι χαρά για μένα η αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου και ειδικά όταν αυτό προέρχεται  από παιδιά που είναι αγνές ψυχές...το πιο σημαντικό είναι ότι από αυτή τη κίνηση και μέσα από το δικό μου πρόσωπο πιστεύω ότι τα παιδιά δείχνουν αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος και για τα ίδια τα παιδιά, όπως κάτ΄ επέκταση για τις οικογένειες τους και το νησί!!!!!!!!!! τέλος να Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη τους και την εκτίμηση που δείχνουν στο πρόσωπο μου..Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη πρώτα για το ποδόσφαιρο και μετά για τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ, που είναι η ομάδα του νησιού μας και πρέπει όλοι να σταθούν δίπλα μας, ώστε να βοηθήσουν στη προσπάθεια, που γίνετε για παραμονή της στην κατηγορία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

 Θα λέγαμε ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Τερματοφύλακα του Πανναξιακού, αφού με την στάση του φέρνει παιδιά κοντά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για τις εποχές, που ζούμε, παρατηρώντας  την απομάκρυνση που υπάρχει από τον χώρο του αθλητισμού, ο οποίος πλέον δεν είναι στις προτεραιότητες των νέων μας. Ελπίζουμε και άλλοι έμπειροι ποδοσφαιριστές να κάνουν κάτι ανάλογο, ακολουθώντας το παράδειγμα του Θέμελη…….

Μπράβο Αστέριο!!!!.

 

Μάλιστα έκπληξη για μας αποτέλεσε το γεγονός ότι αρκετοί από αυτούς ήρθαν ακόμα και από το γειτονικό νησί την Πάρου, με σκοπό να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, αλλά ακόμα περισσότερο για να συναντηθούν με τον έμπειρο τερματοφύλακα του Πανναξιακού, με τον οποίο συναντήθηκαν πριν την έναρξη του αγώνα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που έχει παρατηρηθεί το γεγονός αφού και σε άλλους εντός έδρας αγώνες, ο Θέμελης έχει δεχτεί πριν τον αγώνα τους μικρούς του Θαυμαστές, στους οποίους μάλιστα δεν παραλείπει να δωρίζει μια φανέλα με την υπογραφή του.

Ο ίδιος ερωτώμενος από το S.C είπε: «Είναι πολύ όμορφο Αυτό που ζω άδω πέρα..πολλά παιδιά μέσα από το γήπεδο και κυρίως στο Facebook μου στέλνουν μηνύματα και κάποιες φωτογραφίες που είμαστε μαζί...είναι χαρά για μένα η αγάπη που δείχνουν προς το πρόσωπο μου και ειδικά όταν αυτό προέρχεται από παιδιά που είναι αγνές ψυχές...το πιο σημαντικό είναι ότι από αυτή τη κίνηση και μέσα από το δικό μου πρόσωπο πιστεύω ότι τα παιδιά δείχνουν αγάπη για τον αθλητισμό και το ποδόσφαιρο και αυτό είναι το μεγάλο κέρδος και για τα ίδια τα παιδιά, όπως κάτ΄ επέκταση για τις οικογένειες τους και το νησί!!!!!!!!!! τέλος να Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη τους και την εκτίμηση που δείχνουν στο πρόσωπο μου..Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να συνεχίσω να αγωνίζομαι με τον ίδιο ζήλο και την ίδια αγάπη πρώτα για το ποδόσφαιρο και μετά για τον ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟ, που είναι η ομάδα του νησιού μας και πρέπει όλοι να σταθούν δίπλα μας, ώστε να βοηθήσουν στη προσπάθεια, που γίνετε για παραμονή της στην κατηγορία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!»

Θα λέγαμε ότι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Τερματοφύλακα του Πανναξιακού, αφού με την στάση του φέρνει παιδιά κοντά στον αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο, πράγμα που είναι πολύ σημαντικό για τις εποχές, που ζούμε, παρατηρώντας την απομάκρυνση που υπάρχει από τον χώρο του αθλητισμού, ο οποίος πλέον δεν είναι στις προτεραιότητες των νέων μας. Ελπίζουμε και άλλοι έμπειροι ποδοσφαιριστές να κάνουν κάτι ανάλογο, ακολουθώντας το παράδειγμα του Θέμελη……. Μπράβο Αστέριο.

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares