Παρασκευή, 06 Απριλίου 2012 23:29

Α.Ο Μυκόνου: Με 5 βασικές απουσίες στην Ρόδο.

aom-rodos 1 2011

Με πέντε απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Μύκονος στο ματς με τη Ρόδο. Συγκεκριμένα, θα απουσιάσουν οι Μπαλής, Τσάλμας και Παπασταθόπουλος που συμπλήρωσαν κάρτες, αλλά και ο τραυματίας Πανέτας.

Ο τελευταίος πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική εξέταση μέσα στις επόμενες μέρες, καθώς αισθάνεται ενοχλήσεις στο γόνατο. Πάντες στο νησιώτικο στρατόπεδο αναγνωρίζουν τη δυσκολία που κρύβει το συγκεκριμένο ματς, με δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα, η οποία έχει θέσει ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα, σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιώργος Αθανασιάδης στην 'Ωρα των σπορ' αναφέρθηκε στη συνάντηση της Κυριακής με τα Μελίσσια τονίζοντας χαρακτηριστικά: ''Κάναμε μια σημαντική νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έχει κοινό στόχο με εμάς. Πήραμε μια μεγάλη ανάσα, κάτι όμως που δεν λέει τίποτα καθώς ακολουθούν δυο δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια Το θετικό είναι ότι απειληθήκαμε ελάχιστα από τον αντίπαλο και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες''.

Από την άλλη πλευρά στην Ρόδο χαρακτηρίζουν την εν λόγω αναμέτρηση ως τελικό, καθώς σε περίπτωση νίκης οι 'πράσινοι' θα κάνουν μεγάλο βήμα για την παραμονή στην κατηγορία. Ο Σάββας Ορφανίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Πελέκη, καθώς ο τελευταίος στο ματς με τη Νέα Ιωνία συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες. Το τεχνικό επιτελείο αισιοδοξεί για τη συγκεκριμένη συνάντηση, ευελπιστώντας ότι οι ποδοσφαιριστές θα παρουσιάσουν στον αγωνιστικό χώρο το καλό τους πρόσωπο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares