Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012 19:37

Πανναξιακός: ''Στα χαρακώματα ενόψει Κω''

AE KOS-PANNAXIAKOS FASH

Τελικά η ΑΕ Κω παρά την φημολογία που υπήρχε πριν λίγες μέρες και αφορούσε ενδεχόμενη παραίτηση της ομάδας της από το εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Πανναξιακό, βρήκε τον τρόπο να μειώσει το κόστος της μετακίνησης της και αναχωρεί αύριο με προορισμό τη Νάξο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα του Νησιού του Ιπποκράτη θα φτάσει στον προορισμό της αφού περάσει και από την Σύρο, την οποία θα χρησιμοποιήσει σαν ενδιάμεσο σταθμό από και προς την Κω.

Την Παρασκευή το ματς

Έτσι λοιπόν η ΕΠΟ κατόπιν αιτήματος της ομάδας των Δωδεκανήσων όρισε τον αγώνα την Παρασκευή στης 14:00, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποστολή της ΑΕ Κω. Αν και στη Νάξο υπήρχε μια σχετική σιγουριά με τα όσα γράφονταν και ακούγονταν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα, δεν δείχνουν να αιφνιδιάστηκαν ιδιαίτερα αφού η ομάδα του Γιώργου Βλαστού βρίσκετε σε πυρετώδεις προετοιμασία για τα επόμενα ματς με: Κω (εντός έδρας), Μελίσσια (εκτός έδρας), Ρόδο (εντός) και Μύκονο (εκτός έδρας) σε ένα πρόγραμμα που θα κρίνει κατά πολύ το μέλλον του στη κατηγορία, καθώς όλες οι ομάδες έχουν τον κοινό στόχο της παραμονής.

Με τον αέρα του Κυπελλούχου.

Πριν καλά-καλά κοπάσουν τα πανηγύρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Πανναξιακός καλείται να βγάλει εις πέρας μια δύσκολη σειρά παιχνιδιών, τα οποία και θα κρίνουν το μέλλον του στην κατηγορία. Ο ''ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ'' κόσμος της ομάδας ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και είναι έτοιμος να δώσει το βροντερό παρόν τόσο στα εντός, όσο και στα εκτός έδρας παιχνίδια, αποτελώντας τον 12ο παίχτη της ομάδας. Στα αγωνιστικά ο Γιώργος Βλαστός δεν έχει προβλήματα, καθώς απουσίες λόγο τραυματισμών ή καρτών δεν υπάρχουν.

Κοιτάνε την επόμενη χρονιά στην Κω.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕ Κω όπως όλα δείχνουν είναι ήδη με το ένα πόδι στο τοπικό πρωτάθλημα και οι άνθρωποι της κοιτάνε πιο πολύ να βγάλουν όπως-όπως τα εναπομείναντα παιχνίδια, παλεύοντας με τα δυσβάστακτα έξοδα. Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί στο στρατόπεδο των βυσσινοί, είναι η απουσία βασικών παιχτών από τις προπονήσεις καθώς η ομάδα της Κω δεν έχει συγκεντρωθεί ακόμα μετά τις διακοπές του Πάσχα, ενώ υπάρχουν ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Νάξο χωρίς να έχουν ούτε μια προπόνηση στα πόδια τους ύστερα από την διακοπή του πρωταθλήματος. Ο Πρόεδρος και Ο Προπονητής, οι οποίοι είναι αυτοί που ασχολούνται περισσότερο με την ομάδα και από τους λίγους που έχουν απομείνει στο πλευρό των παιχτών, δείχνουν να ρίχνουν το βάρος στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουν να προστατέψουν το όνομα του ιστορικού σωματείου της Κω.

Παρασκευή 20/4 14:00, Γήπεδο: ΔΑΚ Νάξου, Διαιτητές Μπαϊρακτάρης, Ρηγόπουλος, Πλακίδας (όλοι του συνδέσμου Αθηνών) .

PANNAXIAKOS PAIXTES LOGO

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares