Κυριακή, 06 Μαΐου 2012 18:44

Αστέρας Τραγαίας: ''Φιέστα τίτλου για τους πορτοκαλί''

PROTATHLHTHS 2012

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Τραγαίας «Νίκος Βλακός» η φιέστα του Αστέρα Τραγαίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας.

Άψογη η διοργάνωση της γιορτής, καθώς τους ποδοσφαιριστές, τους φίλαθλους και τους προσκαλεσμένους περίμενε ένα γήπεδο στολισμένο με πορτοκαλί μπαλόνια και πλούσια κεράσματα, δημιουργώντας στο γήπεδο μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η γιορτή ξεκίνησε με τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα και στους παλαίμαχους του Πανναξιακού, με τους φίλαθλους να παρακολουθούν ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα με πολλά γκολ και να χειροκροτούν ωραίες ενέργειες των παικτών και των δύο ομάδων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μιχάλης Ψαρράς. Μετά το τέλος της γιορτινής αναμέτρησης ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων, την οποία έκανε το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων Μανόλης Βάβουλας, στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Βλησίδης κάλεσε τους τρεις αρχαιότερους παίκτες του Αστέρα, Κατσούλη Ανδρέα, Μαρούλη Δημήτρη και Μαράκη Πέτρο να παραλάβουν το Κύπελλο, οι οποίοι και το σήκωσαν μέσα σε ατμόσφαιρα αποθέωσης συνοδευόμενοι με την ρίψη πολλών βεγγαλικών.

Σύσσωμη η οικογένεια του Αστέρα αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στον πρόωρα χαμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκο Βλακό. Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και όλοι υποσχέθηκαν του χρόνου να ξαναζήσουν τέτοιες στιγμές.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares