Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012 22:04

Πανναξιακός: Φιέστα μπροστά στον κόσμο του.

kypello-pannaxiakos-2012-1

Φιέστα για την παραμονή στην Δ΄ Εθνική κατηγορία αλλά και για την κατάκτηση του Κυπέλλου Κυκλάδων από τον Πανναξιακό θα γίνει το Σάββατο στο ΔΑΚ Νάξου.

kypello-pannaxiakos-2012-1

Syros raouzaiosΗ σφραγίδα στη παραμονή του Πανναξιακού στη Δ΄ Εθνική κατηγορία μπήκε οριστικά με την ισοπαλία την προηγούμενη Κυριακή απέναντι στη νέα Ιωνία (1-1) και έφερε τους φίλους του Πανναξιακού να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα να πετυχαίνει στο απόλυτο τους φετινούς της στόχους.

Έτσι οι Διοικούντες και οι παίχτες της ομάδας έχουν την ευκαιρία στον τελευταίο αγώνα της φετινής σεζόν απέναντι στην Αγία Παρασκευή να γιορτάσουν στο γήπεδο τους, με τον κόσμο στο πλάι τους, την χαρά της επίτευξης του στόχου της παραμονής αλλά και αυτή της κατάκτησης του Κυπέλλου Κυκλάδων.

Μάλιστα πριν την έναρξη του παιχνιδιού αναμένεται να γίνει η παρουσίαση του Κυπέλλου στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αποθεώσει τους συντελεστές της φετινής πορείας της ομάδας (παίχτες και προπονητή).

Το γλέντι δεν θα σταματήσει εκεί αφού το βράδυ του Σαββάτου έχει προγραμματιστεί ''ξέφρενο ΠΑΡΤΥ'' στο νυχτερινό κέντρο DAY NIGHT.

AFISA AGIA PARASKEYH

 O ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΟΧΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΗ Δ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/05 ΚΑΙ ΩΡΑ 18:30 ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΑΚ ΝΑΞΟΥ. Η ΓΙΟΡΤΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΣΤΟ DAY NIGHT ΜΕ GUEST TO DJ GEORGE!!!

kypello-pannaxiakos-2012-0

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares