Σάββατο, 09 Ιουνίου 2012 10:48

Για 3η φορά πρωταθλητής στους Νέους ο Α.Ο Μυκόνου

neon-mykonou-telikos-2011-11-1

Άξιος πρωταθλητής Κυκλάδων ο Α.Ο Μυκόνου, ο οποίος νίκησε στον τελικό τον Ολυμπιακό Σύρου και είναι αυτός που πανηγυρίζει την πρωτιά του πρωταθλήματος Νέων για τη σεζόν 2011-2012.

Τα παιδιά του Τάσου Γούλα επέδειξαν δύναμη και χαραχτήρα και ενώ βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στο ημίχρονο, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και με τέλεια λειτουργία σε όλες τις γραμμές, κατάφεραν να κάνουν μεγάλη ανατροπή πετυχαίνοντας τελικά μεγάλη νίκη με 4-1, που τους έδωσε τον τίτλο του Πρωταθλητή Κυκλάδων στους νέους για 3η συνεχόμενη σεζόν.

Ο αγώνας ξεκίνησε με το κράτημα ενός λεπτού σιγής για τον Θέμη Τσίρο, ο οποίος χάθηκε πρόσφατα και ήταν επί σειρά ετών στο Δ.Σ της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Ο τελικός των ανέμων

Οι ισχυροί άνεμοι που φυσούσαν στο ''νησί του Αιόλου'' την Τήνο, που φιλοξένησε για φέτος τον μεγάλο τελικό των Νέων, αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα, μη αφήνοντας τους 22 ποδοσφαιριστές να αποδώσουν το ποδόσφαιρο, που ανέμεναν να δουν οι περίπου 100 φίλαθλοι που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Ο δυνατός αέρα όμως φάνηκε να επηρεάζει και την ροή του παιχνιδιού, καθώς ο Ολυμπιακός που τον είχε με το μέρος του στο 1ο μέρος κατάφερε να προηγηθεί και να είναι ο νικSyros raouzaiosητής του παιχνιδιού μέχρι την έναρξη του 2ου μέρους, όταν ο ΑΟ Μυκόνου μπήκε στο γήπεδο και αντιθέτως με τον αντίπαλο του αξιοποίησε σωστά τις δυνάμεις του και τον άνεμο, με αποτέλεσμα να κυριαρχήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Λίγα πράγματα από Ολυμπιακό

Ο Προπονητής του Ολυμπιακού Σύρου Γιώργος Ρούσσος είπε χαρακτηριστικά μετά την λήξη του ματς ότι η ομάδα του έκανε το χειρότερο φετινό της ματς και είχε απόλυτο δίκιο, αφού η ομάδα της Σύρου με εξαίρεση το 1ο δεκαπεντάλεπτο του αγώνα, δεν κατάφερε να πείσει με την απόδοση της και πολύ περισσότερο να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του ΑΟ Μυκόνου.

Σοβαρότητα και ψυχικό σθένος από ΑΟ Μυκόνου

Ο ΑΟ Μυκόνου αν και δεν ήταν τόσο καλός στο 1ο μέρος, είχε προειδοποιήσει 1-2 φορές τον Ολυμπιακό, τον οποίο ον χτυπούσε στις αντεπιθέσεις, πράγμα που έκανε καλύτερα στην επανάληψη έχοντας και τον άνεμο με το μέρος του.

Πολλά γκολ

(0-1) Ο Ολυμπιακός μπήκε κάπως καλύτερα στο παιχνίδι και ουσιαστικά με την πρώτη καλή στιγμή στο 14΄ ευτύχησε να προηγηθεί, όταν ο Ξυγκάκης εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά το οποίο, αφού βρήκε στο τοίχος πήρε περίεργη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μπουρντένη.

(1-1) Από την στιγμή εκείνη και μετά οι δύο ομάδες περιορίστηκαν σε παιχνίδι κέντρου και με εξαίρεση από μια καλή στιγμή για την κάθε ομάδα (Μυκ. Κυπριτίδης, Ολ. Λούσας) δεν είχαμε κάτι ιδιαίτερο. Γκολ από τα αποδυτήρια για τον ΑΟΜ στην επανάληψη, όταν στο 42΄ ο καταπληκτικός χθες Τζέλος νίκησε μόνος του όλη τη Συριανή άμυνα και πλάσαρε τον Πρίντεζη.

(2-1) Από το σημείο εκείνο και μετά μόνο μια ομάδα έδειχνε να υπάρχει στο γήπεδο και αυτός ήταν ο ΑΟ Μυκόνου ο οποίος έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και έκανε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Ολυμπιακού. Το 2-1 ήρθε στο 55΄όταν ο Γκουλιάφας σε στημένη φάση πετάχτηκε ψηλότερα από όλους και με το κεφάλι νίκησε τον Πρίντεζη.

(3-1) Ουσιαστικά ο αγώνας τελείωσε επτά (7) λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 62΄ όταν ο Κυπριτίδης έφυγε στην αντεπίθεση περνώντας όποιον βρήκε μπροστά του και πλασάροντας υποδειγματικά τον Πρίντεζη.

(4-1) Ο Γκουράρι στο 66΄ήταν αυτός που έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των Μυκονιατών, όταν εκμεταλλεύτηκε και πάλι αδράνεια της άμυνας του Ολυμπιακού και πλάσαρε εύστοχα. Η Μύκονος είχε και άλλες καλές στιγμές να σκοράρει αλλά ο Πρίντεζης δεν άφησε το σκορ να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης και εν μέσο πανηγυρισμών έγινε η απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου από τον Γεν. Γραμματέα της ΕΠΣ Κύριο Χωριανόπουλο και τον κύριο Κούτρα, οι οποίοι εκπροσώπησαν την Ένωση.

neon olympiakos-mykonos 8-6-2012-3

Μια γενιά με επιτυχίες.

Η καλή δουλειά στις ακαδημίες του Α.Ο Μυκόνου συνεχίζετε, αφού θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ίδια ομάδα έχει κατακτήσει πριν τέσσερα (4) χρόνια και τον τίτλο του πρωταθλητή παίδων και με την προσθήκη και των τριών (3) τίτλων στους νέους, θεωρείτε από τις πλέον επιτυχημένες γενιές για το Μυκονιάτικο και κατ επέκταση το Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Ζαρανη, Γρυπαρη, Βαρδακαστανη.

Συνθέσεις

Α.Ο Μυκόνου (Γουλάς): Μπουρντένης (Κοντομήτρος), Παπάς (Δάμαϊ), Τσέκος (Κλειδωνάρης), Σων, Σιώζος, Κουτσούκος, Νάζος Α., Γκουλιάφας (Συριανός), Τζέλος (Νάζος Αν.), Κυπριτίδης (Λυκούρης), Γκοράρι (Νάζος Α.).

Ολυμπιακός Σύρου (Ρούσσος): Πρίντεζης, Χαλαβαζής, Φουάσης (Γκούφας), Ρηγούτσος, Μώτος, Καράβας, Λούσας (Σπανός), Συμιγδαλάς, Ρηγούτσος (Λοϊζος), Νομικός, Ξυγκάκης (Φωτεινιάς). Βλαντούσης, Κουλουράς, Βεκρής.

neon olympiakos-mykonos 8-6-2012-4

Λήψη φωτογραφίας: Παππά Ειρήνη

Σπίκαζ: Σιγάλας Νίκος

Σημειώσεις: Κονταράτου Θώμη

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares