Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 00:27

Πανναξιακός: συνάντηση για τα οικονομικά την Τετάρτη!

pannaxiakos entekada me thyella

Κατάφερε να πετύχει το στόχο που είχαν θέσει οι ιθύνοντες του και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Ωστόσο οι άνθρωποι του Πανναξιακού έχουν ήδη αρχίσει να σκέφτονται την επόμενη χρονιά, η οποία θα είναι ακόμη δυσκολότερη, δεδομένου με τις αποφάσεις που θα παρθούν από την Επιτροπή Πρωταθλήματος, και θα αφορούν τους ομίλους της Δ' Εθνικής.

Αύριο το απόγευμα έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στα γραφεία του συλλόγου συνάντηση, στην οποία θα παραστούν όλα τα μέλη του συμβουλίου και πρόσωπα, που είναι οικονομικά κοντά στην ομάδα. Θέμα συζητήσης δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό από από το οικονομικό προιπολογισμό (μπάτζετ) για τη νέα σεζόν, όπως και ο προγραμματισμός. Στόχος των διοικούντων των ''Μπλε'' είναι να διατηρθεί ο κορμός της ομάδας, και με τις απαραίτητες αλλά ελάχιστες προσθήκες που θα πραγματοποιθούν ο Πανναξιακός να παρουσιαστεί ακόμη καλύτερος στο πρωτάθλημα.

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί, πως ο Γιώργος Βλαστός έχει παραδώσει την λίστα, σχετικά με τους ποδοσφαιριστες που επιθυμεί να παραμείνουν στο ρόστερ και προσεχώς θα ξεκινήσουν οι επαφές της διοίκησης με τους τελευταίους.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares