Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 11:32

Αμφίβολο το μέλλον της κατηγορίας

d e8niki

Τα τελευταία χρόνια τα πάντα είναι ρευστά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ομάδες συμμετέχουν σε διαφορετικές κατηγορίες από εκείνες που αγωνιστικά θα έπρεπε να συμμετάσχουν, σωματεία διαλύονται ή συγχωνεύονται για να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, αποφάσεις λαμβάνονται και ανατρέπουν καταστάσεις που αρχικά είχαν διαμορφωθεί και γενικότερα ουδείς δύναται να προβεί σε κρίσεις ή προβλέψεις με σιγουριά. Μέσα σε όλα αυτά, δεν θα μπορούσε να μην τελεί υπό αμφισβήτηση και το μέλλον της Δ' Εθνικής, η οποία έχει ελάχιστους φίλους και πολλούς περισσότερους πολέμιους.

Είναι γνωστό ότι η συντριπτική πλειοψηφία των παραγόντων, συλλόγων και ενώσεων, έχουν εκφράσει ουκ ολίγες φορές τα παράπονά τους στην ΕΠΟ επειδή δεν προχωράει στην κατάργηση της κατηγορίας. Αλλωστε, αυτός ήταν ένας σημαντικός λόγος που ώθησε τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας να βάλουν μπρος στην αναδιάρθρωση, που έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση των ομίλων από δέκα σε έξι. Πλέον, η τύχη της Δ' Εθνικής θα εξαρτηθεί από τις αποφάσεις που θα ληφθούν στα τέλη του 2012, λίγο μετά τις εκλογές της ΕΠΟ που θα γίνουν τον προσεχή Οκτώβρη. Αμέσως μετά θα κληθούν οι Ενώσεις, οι οποίες θα εκπροσωπήσουν τα σωματεία τους, προκειμένου να αποφανθούν καταρχάς αν επιθυμούν τη διατήρηση της κατηγορίας και, δευτερευόντως, με ποια μορφή. Πάντως, η διατήρηση της κατηγορίας, κυρίως με τη μορφή των έξι ομίλων, συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ...
Οσον αφορά στις εξελίξεις του καλοκαιριού, οι άνθρωποι της τριμελούς Επιτροπής θα προσπαθήσουν να έχουν το συντομότερο δυνατό τις συμμετοχές των ομάδων για να προχωρήσουν στον καταρτισμό των ομίλων. Ο Βαγγέλης Τοπολιάτης και οι συνεργάτες του θα επιδιώξουν να έχουν μία πρώτη και αξιόπιστη εικόνα λίγο μετά το τέλος του euro '12, ωστόσο το 'αγκάθι' δεν παύει να είναι ο όμιλος της Κρήτης. Οι Ενώσεις και τα σωματεία του μεγαλύτερου νησιού της χώρας έχουν φτάσει μέχρι τον... Σοφοκλή Πιλάβιο για να εξασφαλίσουν αυτόνομο όμιλο, όμως ο τρόπος που θα γίνει αυτό εφικτό, ακόμη αναζητείται.

Του Δημήτρη Θεοδώρου

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares