Κυριακή, 30 Ιανουαρίου 2022 22:02

Ισόπαλο το ντέρμπι στην Τούμπα (1-1), παραμένει η διαφορά στους 9 πόντους

Η ομάδα του Ολυμπιακού δεν άφησε τον ΠΑΟΚ να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή μετά το ισόπαλο αποτέλεσμά τους!

 Ο ΠΑΟΚ, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, ήταν ανώτερος του Ολυμπιακού και κατάφερε να προηγηθεί μάλιστα στο 42΄ έπειτα από αυτογκόλ του Μπα. Οι φιλοξενούμενοι όμως είχαν απάντηση και κατάφεραν δύο λεπτά μετά να ισοφαρίσουν με τον Τικίνιο Σοάρες. Ο ρυθμός δεν ήταν ο πιο γρήγορος που έχει πραγματοποιηθεί σε ντέρμπι ωστόσο δεν έλειπαν τα σκληρά μαρκαρίσματα και οι πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή ενώ οι «Πειραιώτες» αρκέστηκαν στο παιχνίδι των κόντρα αντεπιθέσεων. Το αποτέλεσμα ευνοεί τον Ολυμπιακό που κρατάει τη διαφορά των 9 πόντων στην κορυφή και του δίνει ένα μαξιλαράκι ασφαλείας για τη συνέχεια. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Λύρατζης (87’ Σάστρε), Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια (67’ Σίντκλεϊ), Τσιγγάρας (66’ Μιτρίτσα), Κούρτιτς (87’ Σβαμπ), Αουγκούστο, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (40’ Ζαμπά), Άκπομ.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα (46’ Μπουχαλάκης), Ανδρούτσος (46’ Λαλά), Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Μασούρας (90’ Βρουσάι), Α. Καμαρά (93’ Βαλμπουενά), Τικίνιο (87’ Ελ Αραμπί).

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares