Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2012 07:32

Έκλεισε Μπονιάκο-Τερόλλη. Ενδιαφέρον για Τζωρμπατζάκη

tzorpatzakis-1

''Έκλεισε'' Μπονιάκο-Τερόλη

Οι άνθρωποι του Πανναξιακού έχουν θέσει σαν στόχο την δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου, το οποίο θα μπορέσει να εγκαθιδρυθεί στην ελίτ των ομάδων που συμμετέχουν στη Δ' Εθνική.

diktyoΓι' αυτόν ακριβώς το λόγο βρίσκονται σε συνεχείς επαφές με ποδοσφαιριστές, οι οποίοι γνωρίζουν αρκετά καλά την κατηγορία. Στο πλαίσιο αυτό, η διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου ήρθε σε συμφωνία με δυο ποδοσφαιριστές που τα τελευταία χρόνια έχουν φάει με το... κουτάλι τα γήπεδα της συγκεκριμένης κατηγορίας. Ο λόγος για τους Μιχάλη Τερόλλη και Λέανδρο Μπονιάκο, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με τους ιθύνοντες των «κυανόλευκων» και πλέον απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθούν από τους ανθρώπους της ομάδας.

Ο πρώτος, την περσινή περίοδο προσέφερε τις υπηρεσίες του στον Ναυπακτιακό και μπορεί να αγωνιστεί στη μεσαία γραμμή. Όσον αφορά τον Μπονιάκο, πρόκειται για ένα ιδιαίτερα «προικισμένο» παίκτη που τα τελευταία δύο χρόνια φορούσε τη φανέλα του ΑΟ Περιστερίου και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αμυντικός μέσος.paros-dolkas-epipla

Ενδιαφέρον για Τζωρμπατζάκη

Μετά τους Παναγιώτη Κορδονούρη και Κώστα Δερμιτζάκη οι άνθρωποι των Κυπελλούχων Κυκλάδων φέρεται να έχουν προσεγγίσει και τον Μιχάλη Τζωρμπατζάκη. Πρόκειται για ακόμη ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή, που εάν τελικά η συγκεκριμένη υπόθεση ευδοκιμήσει, οι νησιώτες θα ενισχυθούν αισθητά στην γραμμή των μετόπισθεν.

syros RAOYZAIOS new14

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares