Τρίτη, 07 Αυγούστου 2012 14:29

Πανναξιακός: ''Πήραν μπροστά οι μηχανές'' [vid]

1h PANNAXIAKOU 2012-2013

Σε χαλαρούς ρυθμούς και με την παρουσία πολλών νέων προσώπων πραγματοποιήθηκε χθες στο γήπεδο του Αγερσανίου η 1η προπόνηση του Πανναξιακού για τη σεζόν 2012-2013.

syros RAOYZAIOS arxikaΟ Γιώργος Βλαστός και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας, που συμπληρώνετε από τους, Μιχάλη Αγγελή και Νίκο Κατσάνη «σήκωσαν χθες τα μανίκια» πιάνοντας δουλειά, με στόχο το χτίσιμο του Πανναξιακού της νέας χρονιάς.

Παρόντες από την περσινή ομάδα οι: Θέμελης, Τόσκας, Καρούσης, Κατσάνης και ο Κουφόπουλος, οι οποίοι αναμένετε να παίξουν σημαντικό ρόλο και να συμβάλουν τα μέγιστα στο δέσιμο της νέας ομάδας. Οι: Χαμηλοθώρης, Πολυκρέτης Κ., Μπανακάκης, Καρελέμογλου, δήλωσαν και αυτοί την ετοιμότητα τους, δίνοντας  το παρόν στην χθεσινή 1η της ομάδας.

Νέα πρόσωπα

Την παράσταση έκλεψε η παρουσία των νέων προσώπων, οι οποίοι δείχνουν σιγά-σιγά να προσαρμόζονται στο νησί και να μπαίνουν στο κλίμα τις ομάδας. Οι: Τζωρμαπατζάκης, Δερμιτζάκης, Αθανασίου, Μπονιάκος, Τερόλλης και ο μικρός Καρμίρης, αφού εγκαταστάθηκαν στη Νάξο τις προηγούμενες, έπιασαν δουλειά, μπαίνοντας στον ρυθμό των προπονήσεων, οι οποίες μάλιστα αναμένετε να ενταθούν (διπλές) από την επόμενη εβδομάδα.

Δοκιμές.

Αρχικό μέλημα και πρωταρχικός στόχος για τον Γιώργο Βλαστό και του επιτελείο του, αποτελεί η όσο το δυνατόν γρηγορότερη ολοκλήρωση του ρόστερ, θέλοντας έτσι να υπάρχει ομοιογένεια και καθαρή εικόνα για την εφαρμογή των όσων έχει στο μυαλό του ο Ηρακλειώτης τεχνικός.

Έτσι λοιπόν τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί οι προσπάθειες για την απόκτηση ενός αξιόλογου και αποτελεσματικού σέντερ φορ, ενώ ήδη στην προετοιμασία της ομάδας συμμετέχουν τρεις μικροί (1 τερματοφύλακας και 2 ακραίοι), οι οποίοι αναμένουν το ''ΟΚ'' του Γιώργου Βλαστού, για να υπογράψουν και επίσημα πλέον στον Πανναξιακό.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας χρονιάς ο Αστέριος Θέμελης μίλησε στο sportcyclades.gr, θέτοντας ως προτεραιότητα την σκληρή δουλειά. Δείτε το βίντεο.

 

Η συναυλία των ONIRAMA αποτελεί το γεγονός του φετινού καλοκαιριού στο νησί, με το δημοφιλές συγκρότημα να ανεβαίνει στη σκηνή στις 21.30 το βράδυ της ερχόμενης Τέταρτης 8/8 στο 2ο Γυμνάσιο της Νάξου.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τα πιο κάτω κεντρικά σημεία πώλησης:

Γραφεία ΚΤΕΛ (Χώρα), κιόσκι Πανναξιακού (παραλία Χώρας - έναντι Vodafon), γραφεία Α.Ο. Πανναξιακού (γήπεδο Νάξου), Πλάτανος cafe (Φιλώτι), Santana cafe (Αγ. Άννα).

Διοργάνωση Α.Ο. Πανναξιακός

onirama poster 2


Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares