Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2022 10:28

Ιστορικό 9x9 για τον Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Άρη με 1-0 στη Λεωφόρο με γκολ του Σπόραρ στο 92' και έκανε το 9Χ9 στο πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ του Σπόραρ να κάμψει την αντίσταση του Άρη και να πάρει τη νίκη με 1-0. Την ένατη σερί σε ισάριθμες αγωνιστικές στη Super League.

Εκείνη που του έδωσε το δικαίωμα να ισοφαρίσει ένα ρεκόρ 27 χρόνων. Χωρίς να έχουν τις μεγάλες ευκαιρίες οι «πράσινοι», με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, βρήκαν το γκολ λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τον Σπόραρ να σκοράρει στο 90+2′. Παρέμειναν στους 13 βαθμούς και εκτός πεντάδας οι «κίτρινοι».

Υπήρχε ο ρυθμός, έλειψε το γκολ

Με το ξεκίνημα της αναμέτρησης ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να γίνει απειλητικός. Στο 2ο λεπτό ο Τσέριν έκανε το σουτ από τα όρια της περιοχής, η μπάλα κόντραρε στον Φαμπιάνο κι έφυγε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι του Κουέστα. Οι πράσινοι απείλησαν ξανά στο 10′ όταν μετά από γύρισμα του Παλάσιος, ο Ιωαννίδης έγινε αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή, έκανε το πλασέ με τη μία, με την μπάλα να φεύγει και πάλι άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Χουάνκαρ γύρισε την μπάλα από τα αριστερά, ο Μπερνάρντ έκανε το κοντρόλ, εκτέλεσε με τον Κουέστα να αποκρούει εντυπωσιακά.

Τρία λεπτά αργότερα ήρθε η σειρά του Άρη να κάνει αισθητή την παρουσία του με τον Ιτούρμπε να απειλή δύο φορές σε δύο λεπτά. Αρχικά στο 15′ βγήκε απέναντι στον Μπρινιόλι, έκανε το σουτ αλλά ο Σένκεφελντ με τάκλιν έσωσε, ενώ στο 17′ σούταρε από πλάγια θέση και ο Μπρινιόλι απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Το υπόλοιπο του ημιχρόνου κύλισε στα ίδια επίπεδα, με τις δύο ομάδες να διατηρούν υψηλό ρυθμό στο ματς, χωρίς ωστόσο να υπάρξει η πολύ μεγάλη κλασική ευκαιρία και να έρθει κάποιο γκολ.

Βρήκε το γκολ στο τέλος

Το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε την ίδια ένταση με το πρώτο, τουλάχιστον στο αγωνιστικό κομμάτι. Πολύ λίγες καλές στιγμές και για τους δύο, με το παιχνίδια να γίνεται πιο σκληρό και τους παίκτες των δύο ομάδων να παίζουν πολλές φορές στο όριο. Στο 56′ δημιουργήθηκε ένταση μετά από ένα μαρκάρισμα του Ετέμπο στον Βέρμπιτς, με αρκετούς παίκτες να εμπλέκονται στη σύρραξη, αλλά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων και του διαιτητή δεν υπήρξε συνέχεια.

Στο 68′ η μπάλα στρώθηκε στον Μπερνάρντ στα όρια της περιοχής, εκείνος έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου. Ωστόσο μετά από παρέμβαση του VAR, ο διαιτητής ακύρωσε σωστά το γκολ, καθώς ο Βέρμπιτς είχε κάνει επιθετικό φάουλ στον Ετέμπο λίγο πριν η μπάλα φτάσει στον Βραζιλιάνο.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε τη μεγάλη ευκαιρία πέρα από κάποιες κεφαλιές του Σπόραρ που δεν απειλούσαν ουσιαστικά τον Κουέστα. Μέχρι να φτάσουμε στο 90+2′, όπου ο Χουάνκαρ κέρδισε το φάουλ από πλάγια θέση, ο Βέρμπιτς το εκτέλεσε δυνατά και ο Σπόραρ, που βρέθηκε μόνος του στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά νίκησε τον Κουέστα και έκανε το 1-0.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Μπρινιόλι, Σάντσες, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Πέρεθ, Τσέριν, Μπερνάρ (80′ Τσοκάι), Βέρμπιτς, Παλάσιος (80′ Αϊτόρ, 83′ λ. τρ. Βαγιαννίδης), Ιωαννίδης (63′ Σπόραρ).

ΑΡΗΣ: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Εμπακατά (80′ Ντιόπ), Ενκουλού, Φαμπιάνο, Νταμπό, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε (63′ Γκρέι), Ετέμπο, Μαζικού, , Ζερβινιό (63′ Πάλμα).

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares