Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022 15:32

Αφιερωμένη, για τα χρόνια πολλά στον Αλέκο Κουκά η νίκη

Το καλύτερο δώρο γενεθλίων έκαναν στον πρόεδρο της ΑΕ Μυκόνου Αλέκο Κουκά οι παίκτες της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο με το μεγάλο διπλό που πήραν στην Καλαμάτα, κόντρα στον ΑΟ Διαβολιτσίου.

Ο ισχυρός άνδρας του Μυκονιάτικου ποδοσφαίρου, που δεν χάνει παιχνίδι της ομάδας του, βρέθηκε στην εξέδρα του γηπέδου στο Ασπρόχωμα, όπου στο τέλος του αγώνα κατευθύνθηκαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο προκειμένου να του αφιερώσουν τη νίκη ως δώρο για τα γενέθλια του που γιορτάζει σήμερα.

Ο Αλέκος Κουκάς μετά από την 3η συνεχόμενη νίκη και τους 10 βαθμούς συγκομιδής στο πρωτάθλημα που διατηρεί την ΑΕ Μυκόνου στην κορυφή, έχει κάθε λόγο να είναι ικανοποιημενος.

Ανακοίνωση για τα γενέθλια του εξέδωσε και ο σύλλογος, αναφέροντας τα εξής:

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Μυκόνου καθώς και όλοι όσοι (προπονητές, αθλητές, εργαζόμενοι) απαρτίζουν τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου εύχονται «χρόνια πολλά» στον πρόεδρο της ομάδας Αλέξανδρο Κουκά για τα γενέθλιά του! Πρόεδρε να είσαι πάντα, υγιής, χαμογελαστός και δραστήριος όπως κάνεις τόσα χρόνια για το καλό της ομάδας αλλά και του αθλητισμού της Μυκόνου! Να έχεις πάντα προσωπική ευτυχία και κάθε επιτυχία σε ό,τι κάνεις!

Το γκολ της νίκης

 

Το γκολ του Πινέιρο που χάρισε τη νίκη στην ΑΕ Μυκόνου κόντρα στον ΑΟ Διαβολιτσίου #aemykonou #aodiavolitsiou #diavolitsi #mykonos Αθλητική Ένωση Μυκόνου ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (ΑΟΔ)

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2022

 

 

 

Το ρεπορτάζ του αγώνα

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares