Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 08:47

Με ανατροπή στο 93' στον ΑΟ Πάρου το ντέρμπι κορυφής του 2ου ομίλου [pics-vid]

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο μέρος ο ΑΟ Πάρου κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να πάρει μία σπουδαία νίκη με 2-1 στο 93' κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΠΣ Κύθνου.

Στον αγώνα που έγινε χθες (11/2) στο «παγωμένο» από άποψη θερμοκρασίας, στάδιο Παροικιάς για την 10η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β' κατηγορίας, οι πιτσιρικάδες του Δημήτρη Τριανταφυλλάκου έβγαλαν πολύ ενέργεια και ταλέντο, αναγκάζοντας την ποιοτική ομάδα του Δημήτρη Λυριτζή στην πρώτη της φετινή της ήττα, η οποία πάντως συνοδεύτηκε με παράπονα από τη διαιτησία για τα δύο γκολ που τις ακυρώθηκαν ως οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό, Μάριο Βακόνδιο.

Μάλιστα, ο ΑΠΣ Κύθνου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: Η διοίκηση του ΑΠΣ ΚΎΘΝΟΥ εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για τις αποφάσεις του πρώτου Βοηθού Μάριου Βακόνδιο, ο οποίος στο χθεσινό παιχνίδι έδωσε όλες τις αμφισβητούμενες φάσεις υπέρ του Α.Ο. Παρου και ενάντια σε εμάς. Και... δεν είναι η πρώτη φορά.

Μόλις στο 3ο λεπτό μετά από κλέψιμο του Ψαρρά στη μεσαία γραμμή, ο ΑΠΣ Κύθνου έφυγε στην αντεπίθεση, ο Φιλιππαίος πάσαρε στον Μαρτίνος κα εκείνος με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0-1.

Ο ΑΠΣ Κύθνου έλεγχε το παιχνίδι και μάλιστα στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου είχε δύο καλές ευκαιρίες  με τους Μαρτίνο και Γράψα για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα.

Στο 60' ο ΑΟ Πάρου ισοφάρισε, με τον Πούλιο να σουτάρει στην κλειστή γωνία του Βλαστάρη, που αρχικά απόκρουσε, αλλά η μπάλα συνέχισε την πορεία της παράλληλα στο τέρμα, όπου βρέθηκε ο Αλιφιέρης και με κοντινό σουτ έκανε το 1-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΑΟ Πάρου πίεσε για να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και εκεί που τελικά όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο, ήρθε η φάση του 93', όπου ο αρχηγός της Παριανής ομάδας, Δαφερέρας με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 2-1, ''στέλνοντας στους 7 ουρανούς'' τους συμπαίκτες και τους φίλους της ομάδας που πανιγύρησαν έξαλλα τη μεγάλη ανατροπή.

Διαιτητική τριάδα: Ανδρικόπουλος, Βακόνδιος και Ρούσσου.

ΑΟ Πάρου (Τριανταφυλλάκος): Νικολάου, Μαραγκουδάκης, Κρίσπης, Αποστολόπουλος, Κουρμούκης, Ζέλα (75’ Αρκουλής), Δαφερέρας, Πούλιος, Παπαθεοδώρου (62’ Παντελαίος), Μουρλάς, Αλιφιέρης (87’ Ρούσσος).

Αναπληρωματικοί: Σάμιος, Χάλκο, Πετρόπουλος, Αδάμ, Γκέκα, Σταυρόπουλος.

ΑΠΣ Κύθνου (Λυριτζής):  Α.Βλαστάρης, Μπακογιάννης, Γαρδεράκης, Χ. Βλαστάρης(80’ Α.Λαρεντζάκης), Φ. Ψαρράς, Ηλιού, Δανιήλ (82’ Αλαφούζος),  Φιλιππαίος, Γράψας, Δ. Ψαρράς(64’ Γονίδης), Θαν. Μαρτίνος(64’ Π. Λαρεντζάκης).

Αναπληρωματικοί: Παπαμακάριος, Κ. Μαρτίνος, Δ. Μαρτίνος, Κ. Λαρεντζάκης.

 

 

Δημοσιεύτηκε από sportcyclades στις Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023

 

 

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares