Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2023 19:13

Super League: Τρίτη σερί νίκη ο Παναθηναϊκός και ξέφυγε στο +4 από την ΑΕΚ

Ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει γυρίσει τον διακόπτη, θυμίζοντας την ομάδα που πρωταγωνίστησε στον πρώτο γύρο της Super League. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς επικράτησε εντός έδρας του Βόλου με 2-0 για την 23η αγωνιστική και ξέφυγε με τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε την τρίτη σερί νίκη του στο πρωτάθλημα και περιμένει το αποτέλεσμα του κυριακάτικου ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη για να αποσπαστεί από την Ένωση, έχοντας, βέβαια, δύο παιχνίδια παραπάνω από την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Όσον αφορά το παιχνίδι με τον Βόλο, ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση, δημιουργώντας πολλές κλασικές ευκαιρίες για γκολ. Ο Παλάσιος είχε δύο δοκάρια, ενώ ο Κλέιμαν σταμάτησε ουκ ολίγες φορές τους παίκτες του τριφυλλιού στο πρώτο ημίχρονο.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Βόλος έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σι με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για τους πράσινους, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ με τον Κουρμπέλη και κλείδωσαν τη νίκη με πέναλτι του Σπόραρ, έπειτα από ανατροπή του Παλάσιος.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares