Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 22:40

Super League: Ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε στο ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της ΑΕΚ στην Τούμπα, για την 23η αγωνιστική της Super League και έβαλε... φωτιά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Νάρεϊ στο 14' άνοιξε το σκορ μετά από μαγική ενέργεια και ασίστ του Κωνσταντέλια, ο οποίος ήταν πεσμένος στο έδαφος. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Κουλιεράκης με κεφαλιά στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς. Κι ευτύχησαν να προηγηθούν στο 14ο λεπτό, όταν ο πεσμένος Γιάννης Κωνσταντέλιας βρήκε υπέροχα τον Νάρεϊ κι αυτός με δεξί σουτ νίκησε τον Γιώργο Αθανασιάδη για το 1-0. Η ΑΕΚ ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε, κέρδισε συνεχόμενα κόρνερ, φτάνοντας κοντά στην ισοφάριση στο 22', με τον Ντόμινικ Κοτάρσκι να αποκρούει το διαγώνιο σουτ του Ορμπελίν Πινέδα.

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε ως το φινάλε του πρώτου μέρους, αλλά πλην ενός επικίνδυνου γυρίσματος του Εχσάν Χατζισαφί (27') που δεν είχε αποδέκτη κι ενός δυνατού, μα άστοχου σουτ του Σέρχιο Αραούχο (41') από το ύψος της μεγάλης περιοχής, κλασική φάση δε δημιούργησε.

Παρόμοια εικόνα και στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, με τον Λιβάι Γκαρσία να πλασάρει άστοχα από κλειστή γωνία στο 51', αλλά την ΑΕΚ γενικότερα να μην μπορεί να φτιάξει «καθαρή» φάση. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι βρήκαν και δεύτερο γκολ. Από εκτέλεση κόρνερ και αδράνεια του Αθανασιάδη, ο Κουλιεράκης πήδησε μόνος του στη μικρή περιοχή και με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε αλλαγές ψάχνοντας το γκολ που θα βάλει ξανά την ομάδα του στο παιχνίδι. Στο 73', όμως, ο Κωνσταντέλιας λίγο έλειψε από την κλειστή γωνία να χριστεί σκόρερ. Ο Ντομαγκόι Βίντα απείλησε στο 83' με κεφαλιά, με τον Κοτάρσκι να λέει «όχι» στις προσπάθειες των Στίβεν Τσούμπερ (87') και Τζιμπρίλ Σιντιμπέ (89').

Το 2-0 έμεινε μέχρι τέλους, με τον ΠΑΟΚ να επανέρχεται στο -7 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, αφήνοντας την ΑΕΚ στο -4 αλλά με παιχνίδι λιγότερο, αυτό στο Περιστέρι του οποίου η τύχη εκκρεμεί.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares