Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2023 19:28

Μυλωνάς: «Άλλαξε προς το καλύτερο η εικόνα μας»

Ο αρχηγός του Πανναξιακού (Γ’ Εθνική, 2ος όμιλος), Νίκος Μυλωνάς, έκανε τη δική του παρέμβαση στην εκπομπή στην εκπομπή «Γυρνώντας την Ελλάδα» με την Αθηνά Πατρινού και τον Ραφαήλ Αλαγά.

Αναλυτικά είπε:

Για τη μέχρι στιγμής πορεία του Πανναξιακού: «Ο Πανναξιακός κάνει μια πολύ δύσκολη προσπάθεια φέτος στη Γ’ Εθνική, γιατί ξεκίνησε πραγματικά την τελευταία στιγμή. Χωρίς να κάνουμε προετοιμασία όλοι μάς έλεγαν ότι είμαστε «τρελοί», αλλά με την προσπάθεια και την αγάπη που έχουμε για το άθλημα παλεύουμε, έχουμε φτάσει σ’ ένα αρκετά καλό σημείο και προσπαθούμε για ακόμα καλύτερα».

Για την ανταγωνιστικότητα του Πανναξιακού τη φετινή σεζόν: «Δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, αλλά και με τα παιδιά που ήρθαν τον Γενάρη έχουμε αλλάξει πραγματικά πάρα πολύ σαν ομάδα, έχουμε δέσει ακόμα περισσότερο, είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στις προπονήσεις και προσπαθούμε να κάνουμε ακόμη περισσότερες νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, για να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Για την ήττα (91-93) απ’ τον Α.Σ. Πέρα: «Το περιμέναμε ότι θα ‘ναι ένα ντέρμπι πραγματικά, γνωρίζαμε ότι η ομάδα του Πέρα είναι πολύ καλή. Στον 1ο γύρο είχαμε χάσει στο καλάθι και έτσι έγινε και σήμερα. Αυτό μάς πεισμώνει ακόμη περισσότερο για να τα δώσουμε όλα στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια, ώστε να πάρουμε όσο πιο πολλές νίκες γίνεται και να πάμε ψηλότερα στη βαθμολογία».

Για τις 5 σερί νίκες που είχαν πριν την ήττα απ’ τον Α.Σ. Πέρα: «Με την καινούργια χρονιά πάνε όλα καλά, είμαστε πολύ δυνατοί στην προπόνηση, έχουν βοηθήσει πάρα πολύ και τα παιδιά που έχουν έρθει και πραγματικά έχει αλλάξει η εικόνα της ομάδος προς το καλύτερο».

Για τα υπόλοιπα 4 παιχνίδια του Πανναξιακού: «Εμείς κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Στο επόμενο παιχνίδι με το Χαλάνδρι στη Νάξο θα δώσουμε το 200% για να πάρουμε τη νίκη. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να πάρουμε και τα 4 παιχνίδια για ν’ ανέβουμε στη βαθμολογία όσο περισσότερο γίνεται».

Για το μπάσκετ στη Νάξο και τις Κυκλάδες: «Τα τελευταία χρόνια στο νησί της Νάξου και στις Κυκλάδες γίνεται μια πολύ μεγάλη προσπάθεια απ’ όλα τα σωματεία. Θέλουμε ν’ αναπτυχθεί όσο το δυνατόν περισσότερο το άθλημα, να έρθουν όσο πιο πολλά παιδιά στο γήπεδο και να γίνει το μπάσκετ το αγαπημένο άθλημα των νησιών. Φυσικά όλα τα αθλήματα είναι καλά, αλλά εμείς αγαπάμε πραγματικά το μπάσκετ, δίνουμε όσο πιο πολλά μπορούμε για ν’ αναπτύξουμε το άθλημα, το οποίο τα προηγούμενα χρόνια δεν ήταν τόσο πολύ αναπτυγμένο. Με τις ομάδες που βρίσκονται στις εθνικές κατηγορίες και με τη δουλειά που γίνεται, θέλουμε να πιστεύουμε ότι τα επόμενα χρόνια θα είμαστε σταθερά σ’ ένα πολύ καλό επίπεδο σαν Νάξος, σαν Πανναξιακός, σαν Κυκλάδες στο άθλημα του μπάσκετ».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares