Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 13:13

Στην Μήλο με τον Πανσιφναϊκό.

pansifnaikos-simaia-1

Πρεμιέρα στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων για τον Πανσιφναϊκό που θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στην Μήλο, τον ΑΟ Πάρου.

AIGAIO-LOGOΓι αυτόν το λόγο, η διοίκηση εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση, όπου καλεί τους φίλους της ομάδας, να ταξιδέψει και να παρακολουθήσει την προσπάθεια που θα καταβάλουν οι παίκτες του σιφνέικου συλλόγου, απέναντι σε μια έμπειρη και πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο ΑΟ Πάρου.

Όπως μας τόνισε παράγοντας του συλλόγου, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και αναμένετε οι ταξιδιώτες που θα ακολουθήσουν την ομάδα, στο Δημοτικό Στάδιο της Μήλου, να δημιουργήσουν μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα.

pansifnaikos 2012-23

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Πανσιφναϊκού.

Την Κυριακή 7/10/12 πρεμιέρα του Πανσιφναϊκού Α.Σ. στο πρωτάθλημα Κυκλάδων με αντίπαλο τον Α.Ο. Πάρου. στο δημοτικό στάδιο Μήλου στις 15:30 θα φύγουμε με το Aqua Jewel στις 11:30 και θα επιστρέψουμε με το ίδιο στις 18:00 (αναχώρηση από Μήλο)

Tο εισιτήριο κοστίζει 8 ευρώ μετ' επιστροφής (τιμή Π.Α.Σ.) και όσοι ταξιδέψετε μαζί μας θα τα βγάλετε τη μέρα της αναχώρησης από Καμάρες η τιμή ισχύει μόνο για τα άτομα, όσοι θέλουν να φέρουν και όχημα θα πληρώσουν κανονικά το εισιτήριο του οχήματος.....

To ΔΣ

του Πανσιφναϊκού

 

gipego-xlootapitas-kourema

Έτοιμος ο χλοοτάπητας στο γήπεδο της Σίφνου

 

Όσο αφορά τις εργασίες στο γήπεδο της Σίφνου, ο φυσικό χλοοτάπητας έχει ήδη τοποθετηθεί και έχει αρχίσει η καθημερινή περιποίηση του. Τις επόμενες μέρες θα παραγγελθούν τα δοκάρια και οι πάγκοι του γηπέδου. Στόχος πλέον της διοίκησης είναι να βρεθούν σύντομα οι πόροι για τα αποδυτήρια (προκάτ), αλλά και τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου.

 

Στόχος όλων είναι, ο Πανσιφναϊκός να προλάβει να δώσει από φέτος κάποιους εντός έδρας αγώνες, στο γήπεδό του.

 

Επόμενος σταθμός είναι οι ακαδημίες που πολύ σύντομα θα υπάρχουν νέα από αυτό το νευραλγικό κομμάτι του συλλόγου.

 

 


 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares