Παρασκευή, 05 Οκτωβρίου 2012 16:39

Ο λαβωμένος Αστέρας αντιμετωπίζει τον ισχυρό Παμμηλιακό.

asteras-pammiliakos-2010

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα γίνει στα Μάρμαρα, μεταξύ του τοπικού Αστέρα και του Παμμηλιακού.

Η ομάδα της Μήλου μπαίνει με πολλές φιλοδοξίες και φέτος στο πρωτάθλημα στοχεύοντας στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου της που οδηγούν στα μπαράζ ανόδου στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα (Δ’ Εθνική).

O Παμμηλιακός που είναι και το φαβορί της αναμέτρησης, αναμένετε να παραταχτεί στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς καμία απουσία, αντιθέτως ο Αστέρας Μαρμάρων που είναι αρκετά αποδυναμωμένος συγκριτικά με την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν, θα έχει βασικές ελλείψεις λόγο τραυματισμών αλλά και καρτών.

Το πρώτο φετινό παιχνίδι του Παμμηλιακού έχει οριστεί για το Σάββατο 6/10 στις 16.00 στο γήπεδο του Αστέρα.

Αυτό θα είναι το τρίτο παιχνίδι των δύο ομάδων στην Πάρο, τα δύο προηγούμενα είχαν λήξει με μια νίκη για τον καθένα με σκορ 1-0. Το τελευταίο ματς ειχε γινει το 2010 στο γήπεδο του Μαρπησσαϊκού (φωτο) λόγο της τοποθέτησης του χλοοταπητα στο γηπεδο των Μαρμάρων.

 

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε και για τα ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες. Ο γηπεδούχος Αστέρας έχει δώσει δύο φιλικά στα οποία ηττήθηκε, με αντιπάλους τον ΑΟΠ (1-3) και Νηρέα (3-5) ενώ έχει και ένα επίσημο παιχνίδι, αυτό του κυπέλλου με τον Νηρέα στο οποίο αποκλείστηκε με σκορ 1-0. Ο Παμμηλιακός στο μοναδικό επίσημο φιλικό ματς που έδωσε, συνέτριψε εύκολα τον ΑΟ Φολεγάνδρου με σκορ 5-0.


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Τάσος Βενιζέλος

Kαθημερινή ενημέρωση με ειδήσεις από τη Μήλο

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares